Mindjárt kezdődik a vizsgaidőszak és még nem tanultam semmit. Gondolom nem vagyok ezzel így egyedül. Május 20tól Június végéig van vizsgaidőszak. Mit ajánlotok hogyan készüljek?
Kedves Kérdező!
Minek jársz Te arra a főiskolára?
Süt rólad, hogy egyáltalán nem érdekel.
Az órákra nem jársz be, jegyzeted nincs, és tanulni sem tanulsz.
Komolyan érdekel, nem bántásként kérdezem:).
Mi értelme?
Plusz ugye a kettes a célod, véletlenül sem az, hogy valamit megtanulj.
Sziasztok!
Köszi az eddigi válaszaitokat!
Egy tárgy érdekel és arra be is járok. Ez a számvitel. Ennek az egynek (és az angolnak) látom értelmét, amit a való életben is lehet majd használni. Amúgy a többi óra meg olyan, hogy a tanár felolvassa a jegyzetét, ami a neten is fent van. Ennek nem látom túlzott értelmét. Azokat csak be kell majd magolni.
A diploma miatt kell -az is csak magamért, mert általános és középsuliba éltanuló voltam, csak azóta rájöttem, hogy nincs sok értelme, csak az a baj, hogy azóta átestem a ló másik oldalára-.
Igazat adok Nektek!
Tudom, hogy hülye vagyok. Régen nekem is ennyi volt, hogy a nagyobb számonkérések, vizsgák, dolgozatok előtt csak párszor átfutottam azt ennyi.
megtanulni esélytelen
kérj előző vizsgasorokat,ami irásbeli,lődd ki...
ami szóbeli,arrol tudd meg hogy van-e felkészülési idő,akkor csak nagyjából kell tudnod,és szemrebbenél nélkül tudd mondani
én most államvizsgázok juni elején...igy visszagondolva talán 5-6 tárgyam volt aminek volt értelme...és műszakis vagyok...
Nem tudom hanyadéves vagy, én harmadéves és tapasztalatból tudom, hogy a legtöbb tárgyből fel lehet készülni 3-4 nap alatt. (Bár nekem inkább pszichológiai és szociológiai tárgyaim vannak)
De a legtöbb fősulis úgy csinálja mint te, és mégis átmegy a többség. A lényeg, hogy vizsga előtt pár nappal tanulj intenzívebben. Vagy csinálj jó puskát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!