Mindjárt kezdődik a vizsgaidőszak és még nem tanultam semmit. Gondolom nem vagyok ezzel így egyedül. Május 20tól Június végéig van vizsgaidőszak. Mit ajánlotok hogyan készüljek?
Na azért h minek van értelme és minek nincs, az koránt sem ennyire fekete-fehér sztem. Egy egyetem azért egyetem, mert nem OKJ-s papírt ad egy szakmáról, hanem annál jóval többet, még ha ezt most észre se veszed, de hidd el, az ember egész felfogása, meglátásai, gondolkodása más lesz. Na persze ez csak a komolyabb egyetemker igaz, mert sajnos tele vagyunk ún. "kamuegyetemekkel", főiskolákról már nem is beszélek, de azért bizony egy rangos egyetemnek a mai nap is meg vana maga hírneve és értéke.
Na a vizsgákról meg annyit, hogy ne parázz, én már a többedik egyetemi képzést végzem, megszoktam, hogy jó esetben egyáltalán tudom mi is a vizsga, és jó esetben van csak "anyag", nagyrészt még az se, na de egy egyetem erről is szólna végül is.
HÁt....nekem van csak 6 tárgyam, de feléből csak fele anyag van meg, így én se tudom betervezni. ( jha mert most csak levelező szakomat csináltam, ami hétvégente van.)
Ezen kívűl bizonyos problémák miatt jelneleg két hónapja nem is az otthonomban élek, és felfordulás az életem. Na ez ami remélem ma vagy holnap azért megoldódik....
Nem csak vizsgák miatt.
Az egyik tárgyamra kb. 60 országrot kell tudnom. Világörökségekkel. Azok helyszínivel beugrón. SZóval, megtanulni olyan neveket (legalább 10/ország, van ahol 20), amit sose hallottam, meg még roszághoz rendelnem őket.....hát..jó és akkor országokhoz való adatokat nem is említem...
Ja...és nekem nem volt hetente órám ezekből, scak 3-4 konzultáció.....Nem kaptam hetente anyagot, hogy foltyon tanuljak, ezek az anyagok is csak most kerültek fel....
Félig...
Na van még ilyen 2-3.
Van, ami megint rengeteg, és a tanár nem is cisnált ppt-t hozzá, diktál órán. ( amin meló miatt nem is tudtam ott lenni mindig), valamint ajánlott 5 könyvet.
Nha azokat se tudom, hol szerezem be, illetve azt hiszem sehol, remélem elég lesz neki amit netről összeszedek....
És mivel ezek utolsó éves tárgyak nálam, a záróvizgsások miatt kb vizsgaidőszak felét ölelik fel a vizsgék, utolsó 2-3 hét kilőve....
Ezt csak azért mondtam el h megnyugtassalak, nem csak Neked sz@r. :D ( bár te tényleg megtehetted volna hogy bejársz, ezért is szeretm nappali tagozatot inkább.--oda nem kell enyni önszorgalom, mert rádragad órán, vagy van zh.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!