Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Nem úsztuk meg a májusban...

Nem úsztuk meg a májusban elmaradt világvégét? Vélemény?

Figyelt kérdés

Úgy tűnik korán ittunk a medve bőrére, amikor azt hittük megéljük a reptoid inváziót. Október 21-én eljő az apokalipszis?

[link]

2011. okt. 3. 02:17
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
Már megint egy világvége? Uncsi
2011. okt. 3. 05:17
 2/26 anonim ***** válasza:
De már megvan neki az íróasztal fiókjában,a következő cáfolat.Csak más dátummal.Tudom mert évtizedek óta megy a tologatás.
2011. okt. 3. 06:58
 3/26 anonim ***** válasza:

Node ő óriási földrengést írt, nem reptoid inváziót.

Az is lehet, hogy elfogyott az a pénz, amit neki adtak azok, akik elhitték a jóslatát és most csak újabb pénzbehajtást szeretne. :-))))

2011. okt. 3. 07:27
 4/26 anonim ***** válasza:
reptoid? az mi?
2011. okt. 3. 08:42
 5/26 anonim ***** válasza:
"...ehhez elfogadta hívei adományait is." Rafkós az öreg :-D
2011. okt. 3. 09:15
 6/26 anonim ***** válasza:
Egy hotelban gubbasztott bánatában? Háát örülne h nem lett igaza, és életben maradt ő is meg mi is.
2011. okt. 3. 09:34
 7/26 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem úsztuk meg a világvégét, csak nem vesszük észre, hogy az már rég bekövetkezett. Úgy érzem sokak számára a világvége azt jelenti, hogy eltűnünk vagy a bolygónkkal együtt, vagy anélkül. Hogy kihal az emberiség. Szerintem ez nem így van. Szerintem a világvége akkor következik be, amikor elenyésző számban leszünk olyanok, akik képesek a mai társadalomban az igazság, a jóság és a tolerancia jegyében élni. Ez viszont bekövetkezett. Lassan de biztosan elfelejti az ember, hogy hogy is kell embernek maradnia. Ez a katasztrófa, nem egy esetleges reptoid invázió. /hozzáteszem gőzöm sincs mit jelent./
2011. okt. 3. 09:56
 8/26 anonim ***** válasza:
20%
A rémhírkeltés és indokolatlan riadalomkeltés bűncselekmény. Kérem a moderatúrát, hogy távolítsák el a kérdést.
2011. okt. 3. 10:00
 9/26 anonim ***** válasza:
Szerintem a kérdéssel semmi baj. Mr. Campinget kellene kicsit meghúzkodni az ámokfutásáért.
2011. okt. 3. 10:12
 10/26 anonim ***** válasza:
Lebemann - nak igaza van mind akik ettől a világvége hülyeségektől tart meg 2012. majd csodálkozni fog , mert azok a maják 2012-ig írták meg a naptárat.Mos tegyük fel én elkezdek írni egy naptárat írom mondjuk 6521-ig mert már öreg vagyok stb akkor , ez a világvége időpontja pfff. szánalmas
2011. okt. 3. 10:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!