Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Nem úsztuk meg a májusban...

Nem úsztuk meg a májusban elmaradt világvégét? Vélemény?

Figyelt kérdés

Úgy tűnik korán ittunk a medve bőrére, amikor azt hittük megéljük a reptoid inváziót. Október 21-én eljő az apokalipszis?

[link]

2011. okt. 3. 02:17
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
remélem mostmár télleg bejön
2011. okt. 3. 10:40
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

@09:56, ha ez bekövetkezett, akkor a korai ember idejében kezdődhetett, mikor valaki elsőként gondolt egyet, bekerített egy darabka földet, és azt mondta: ez az enyém!

Amúgy már várom az okt. 21-et, veszek csipszet és kiülők az erkélyre. :D

2011. okt. 3. 11:03
 13/26 anonim ***** válasza:
És ha tényleg megvolt az "elragadtatás", csak épp senkit sem vittek el? :D Ahhoz meg kár volt földrengés-showt szervezni.
2011. okt. 3. 11:14
 14/26 anonim ***** válasza:

Nem hiszek ennek a pofának, én azt hiszem, hogy CSAK a 2012 dec 21 -nek van valami alapja, mert azt több éve mondják, és nem a Bibliában fedezték fel.

Már több vallásban megjósolták a világvégét, az első 1000 körül volt valamikor.

2011. okt. 3. 11:54
 15/26 anonim ***** válasza:

A maják szerint azt hiszem 5 világvége van, amiből már 4 bekövetkezett.

Az aztékok szerint azt hiszem :), 4 világvége van, amiből már három bekövetkezett.

Ezért gondolják, hogy a maják azért írták 2012.12.21.-ig az naptárt, mert azt írták, hogy az utolsó a legveszélyesebb világvége, még csak befog következni.

2011. okt. 3. 11:57
 16/26 anonim ***** válasza:
A 2012-es is elmarad. A legújabb facebookos "add-tovább-mert-hülye-maradsz" szerint ugyanis 823 évente van 5-5 szombat-vasárnap-hétfő egy hónapban. Mivel most az október ilyen, a következő 823 év múlva, vagyis 2834-ben lehet. Viszont elvileg 2012 december is ilyen hónap lenne, az tehát kötelező jelleggel elmarad, lenyúlják biztos a kínaiak - még a világvégénket is!
2011. okt. 3. 13:18
 17/26 anonim ***** válasza:
Szerintem az "elragadtatás" már folyamatban van, mert tűnnek el emberek nyomtalanul manapság.
2011. okt. 3. 13:26
 18/26 anonim ***** válasza:

figyeljetek lelővők 1 fárasztó vicces talán igazság mondatott.

tudjátok minden vallásban más évet irnak?

Gergely naptár az Európai, de előtte volt már is.

Kr.e. nem veszük akkor már sok év van -.-

szóval szerintem a maya naptárral kéne számolni amit persze már nem tudunk követni.

lehet hogy más volt a célja :)

ja és 2012-ben szerintem is lesz valami , de nem világvége lesz szerintem.

2011. okt. 3. 13:40
 19/26 anonim ***** válasza:

Jól van, még egy darabig elsakkozgathat ezzel a dátummal, amíg lesz, aki beveszi neki. :D

2012-vel kapcsolatban:

Először is mindenki tudja, hogy más és más naptárakban más és más évet írunk. 2012 nem a maja 2012, a maják nem is így számoltak. A maják időszámítása lett átszámítva a miénkre és így jött ki a 2012-es dátum. De a legjobb tudomásom szerint szó sincs világvége jóslatról, hanem egy 25 625 éves időszak, egy nagyciklus (ennyi idő alatt tesz meg egy kört a Föld az állatövi jegyekben) ér véget ekkor és ezért volt a számukra nagy jelentősége.

Úgyhogy nem az ezzel foglalkozók nem ismerik a naptárak közötti különbséget és nem is a maják unták meg a naptárukat írni, vagy öregedtek ki belőle, ennek az időpontnak tényleg volt jelentősége.

De hogy vége lenne a világnak, az eléggé túlzás.

2011. okt. 3. 17:15
 20/26 anonim ***** válasza:
Májusban jézus akarta eltüntetni az emberiséget, nem reptoid invázió lett volna.
2011. okt. 3. 17:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!