Vajon véget ér? (többi lent)
Az esküvőm napján eltörtem egy tükröt.
Elváltam,nem igazán sikerülnek a kapcsolataim,és semmi más se az életemben,talán a tükör miatt?
Most okt.9-én lesz 7 éve,vége lesz a balszerencsémnek?
Ne légy ennyire babonás, ez azért van mert ennyire hülye vagy és elhiszel minden ilyen szarságot mint például ha eltörsz egy tükröt akkor 7 év balszerencséd lesz...
Nem nagy esély van arra hogy véget ér, és szerintem megérdemled ha már ennyire hülye vagy.
Kösz hogy le hülyéztél...
amúgy se vagyok babonás,csak egy kérdés volt,és kíváncsi voltam a válaszokra...de nem a Tiédre...már bocs
Na jó ez is a balszerencséd része hogy én ilyen választ írtam neked.
Legyél még hülyébb, jól haladsz.
Majd meglátod hogy nem ér véget, ha meg véget ér az csak véletlen...
Nem vagy babonás?
Hát úgy látszik az vagy.
Arra hogy véletlenül megnyered a lottót nincs sok esély, de arra nagy esély van hogy véletlen véget ér...
Még mindig a véletlen a legvalószínűbb mint hogy 7 éve lesz az esemény és emiatt ér véget.
x)
Az az érdekes hogy ez csak nem rég jutott az eszembe...
elvesztettem a babámat,ezért gondoltam erre...és más rossz is történt velem.
Reptoid Ezredes 5
Valószínű be képzelem magamnak hogy a tükör az oka a balszerencséimnek...és azt remélem ezután minden megváltozik...
Biztos, hogy nincs sok összefüggés a két dolog között. Furcsa, de 7éve én is összetörtem egy tükröt. Idén volt egy nagy-nagy csalódásom, véget ért egy kapcsolat, és azóta mintha kicseréltek volna! A kezdeti depressziót felváltotta az önbizalom, az élet szeretete...stb.
Azóta valahogy minden ügyem szerencsésen alakul, minden szuperül megy! Előtte viszont...
Igazából szerintem ez is fejben dől el. ;)
Örülők hogy most már jól alakul az életed(bár nem ismerlek) csak így tovább :)
Talán nekem is sikerül,és van abban valami hogy fejben dől el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!