Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ért véget a kapcsolatom egy házas trinidadi férfival akinek nem működött a házassága. A gondom az h nem tudok rajta túllépni. Vérzik a szívem és millió kérdés van a fejemben hogy vajon hol rontottam el. Mit tegyek hogy továbbléphessek?
Eszembe jutnak állandóan a veszekedéseink, a forró éjszakáink és állandóan ezek a dolgok járnak a fejemben. Mint egy rossz mozi, rémálom. Lassan vagy máris depressziós vagyok de a gondolatok ott forognak a fejemben.Egyszerűen segítsetek abban hogy hogyan ne gondoljak csak rá állandóan.
Nem tudom az életemet élni és továbblépni mert ez jár a fejemben. Nem túlzok, de élni sincs kedvem, nem tudom csak úgy feldolgozni ami történt köztünk és a szívem vérzik. Szerettem volna őt szeretni de ellökött magától sokszor és csak egyre romlott a kapcsolatunk. Ez elég hosszú történet, de most egyelőre csak szabadulni szeretnék tőle a fejemben.
Trinidad és Tobagó!
Hogy a frászba kerültél olyan messze!?
Fehér ember volt a párod?
A feketékkell esélyed nincs hogy megértsd őket! Csak áldozatnők élhetnek feketékkel jó kapcsolatban békében!
Örülj hog újra szabad vagy!
Pasizz! Élj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!