Gondolom hogy 1 millió ilyen kérdés volt már, de mi a legjobb és leghatékonyabb diéta amivel kb 20 kg-ot adhatok le?
-Sport
-Sok zöld tea
-almaecet minden étkezés előtt
-sok salátát egyél(pl görög sali)
kedves 2.mért javaslod a káposztaleves kúrát?ugye ez csak irónia volt..?remélem.
szóval,én lefogytam 40 kg-t.Nem tudom hogy jó volt e,ahogy csináltam,de sikerült,és azóta is tartom.szóval én így csináltam:
1.egy hatalmas adag akaraterő>tudd mindig,mi a célod!és ha meglátsz egy nagy szelet tortát,próbálj arra gondolni:kell ez neked,fel kell falnod?legalábbis én így csináltam,mikor rám jött az édesség ehetnék.
az első fél évben nem ettem:rántott sajtot,rántott húst,(szóval semmit se,rántva)lisztes dolgokat(barna zsömlét 2hetente 1et)de ettem:rizst,krumplit,néha tésztát ,ezeket max ebédre,de gyakrabban volt főzelék.
reggeli általában:sok sok zöldség összevágva,de rá semmi öntet,vagy gyümisaláta almából,narancsból és kiwiből.
Nem voltak össze vissza evések,csakis reggeli,ebéd,vacsora.semmi közbeni csipegetés.közben ittam,másfél liter vizet,plusz heti 4×2km gyors tempójú séta,heti 2 tesióra.ritkán esténként "ugráltam"itthon magamnak.Hétvégén megengedett volt a 2.előtt a leves is,plusz1 vmilyen édesség/nap,hogy ne éhezzek rá ki hét közben.Fél év után már lassan szoktattam magam a heti 1 zsömléhez,havi 1 rántott sajthoz(imádom:):),tésztához)a fogyókúra alatt volt hogy ettem töltött káposztát pl,de az adag a lényeg!én este 6 után nem ettem,bár ez nem tudom,mennyire játszott szerepet.
a sok sok zöldség nagyon jól eltelít,ha bírod akkor egyél belőle sokat!nekem nagyon bejött!ja,mikor nagyon éhes vagyok,a mai napig zero kólát iszok(ami tudom,hogy nagyon rossz,de nem tudok lemondani róla)
a kenyérről teljesen leszoktam,mondjuk előtte se ettem,de ha te erről nem tudsz lemondani,akkor csökkentsd pl az ebéd adagját,igy tudod kompenzálni a dolgot.ja én margarint sem ettem az első fél évben(azóta vékonyan heti 1,2 szer)azt szokták mondani,reggelire kell sokat enni,azt még ledolgozod egész nap.mondom,én mindig ebédre laktam jól,nekem így is sikerült,nem tudom,nálad beválna -e!
sok sikert neked,és amit nem szabad elfelejtened:kitartás neked!
megnéztem az oldalt,amit linkeltél.kérlek,majd nézd meg a párod olyan 2hét múlva,mikor kiéhezve veti rá magát a normális,szilárd ételekre,és hogy a káposzta szó hallatára is hányingere lesz:)...nem akarnám megnézni,ahogy párosan jönnek rá vissza a kilók...amúgy meg:zöldség,leves(eddig tök jó..),MARHAHÚS!...ez aztán!micsoda egészség!vörös,zsíros hús a jó kis káposztára..így kell ezt.hol itt a fehérje???hol vannak itt a rostok??
ugye te sem gondoltad,hogy ezzel le lehet adni 20kilót?ez éhezés,és majd jól elraktározza hájban a szervezete azt a kis kaját is,amit eszik.és szerinted ha leadta ezzel mégis a 20 kilót,hogy fogja tartani?egy kis káposztalevessel,meg sertéshússal,egész életében..?20kiló feleslegnél nem kúra,meg diéta kell,hanem ÉLETMÓDVÁLTÁS!Ne vedd személyes sértésnek,de ha nem gond akkor én nem erről a honlapról,és a tanácsaidból tanulok meg egészségesen élni..Én szerencsére már 2 éve 67kiló vagyok a 174 cm-hez,de mondjuk a súlyom nagyobb részét izomtömeg teszi ki,nem a háj:)de nem akarok veled vitatkozni
Káposztaleves? Fujj! Nagy feleslegnél (145 kg) persze, hogy feltünő ha az ember hirtelen a zsíros dolgokról átszokik a levesre. Én próbáltam (176/60) de nem bírtam megenni (igaz, kihagytam a husit belőle).
Teljes mértékben egyetértek 20:13-al. Én így fogytam 30kg-t. Semmi 90napos, meg káposztás bizera, csak akaraterő, torna, és egészséges ételek. Amiben benne volt a csoki is, a tejbegríz is, és a mai napig így étkezem. Furcsa módon tartom a súlyomat, néha szalad fel pár kilócska, de közel sem annyi mint régen.
Kérdező, előbb próbáld meg az életmódváltást, mint esztelenül belevágj egy "káposztás"kúrába. Hidd el, ezek a hirtelen eltünkt kilók előbb-utóbb visszatérnek. Tapasztalat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!