Megnéznétek? Miért van az, hogy millió ilyen "kérdés" van ezen az oldalon?
Figyelt kérdés
De amikor én kérdezem,és linkelek képet is,akkor azt törlik,mert nem tartalmaz kérdést???2010. szept. 21. 09:58
1/14 anonim válasza:
Próbáld meg most betenni a linket.
3/14 anonim válasza:
akik törlik nem értenek hozzá, ugyanis maga a görbe (ha erről van szó) a kérdés. linkeld be.
4/14 anonim válasza:
én azt a kérdést nem találom, hogy hogy született a babád, mutatsz képet róla?
5/14 A kérdező kommentje:
Egy terhességi teszt,amire már megkaptam a választ.
Csak nem értettem miért kellett törölni.
Máskor is írtam már ki ezt a kérdést,és az még mindig megvan...
2010. szept. 21. 10:47
6/14 letta88 válasza:
Mert gondolom valamely kedves kommentálónak nem tetszett a kérdésed vagy a teszted és szólt a moderátornak az meg szépen törölte a kérdésedet.Gondolom pozitív volt és piszok irigy volt.Megmondanád milyen volt a teszt?Gratulálhatok??
7/14 A kérdező kommentje:
Lehet benn valami...
Igen,úgy tűnik,hogy pozitív!!! :)
2010. szept. 21. 11:05
8/14 anonim válasza:
Inkább szerintem rajta lehetett a teszt márkajelzése a képen, és az reklámnak minősül. Esetleg nem így volt?
9/14 A kérdező kommentje:
Nem,abszolút nem látszódhatott,mert a tesztkazettán nincs rajta semmi.
Szerintem is inkább jelezte valaki "kedvességből"...
Hisz több ezer kérdés közül miért épp ezt szúrták ki a moderátorok??
2010. szept. 21. 11:12
10/14 anonim válasza:
Hát, figyelj! Neki ez lehet csak az öröme, de úgy hiszem, a Tiéd sokkalta nagyobb! :) Gratulálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!