Bocsánat tudom hogy rossz kategória , de ezt láttam a legjobbnak . Szóval valamelyik nap elgondolkoztam azon hogy miért én vagyok én ?? Nem tudom ezt elmagyarázni , de miért az én testembe vagyok mért nem mondjuk az egyik barátnőmébe vagy rokonoméba . Mégis mi értelme az életnek ? Felnövünk , tanulunk , ismerkedünk , családot alapítunk , dolgozunk , megöregszünk és a végén meghalunk . Nem tudtam ennél érthetőbben leírni . Remélem megértettétek . :)
Álj álj álj! Nem azt mondtam hogy Isten irányít minket! egy szóval sem! És a keresztény háobúkról meg a kersztes hadjárazokról arról a papok meg kérdezték a híveket hogy akarják e a háborút? nem! vagyis a papok meg ilyen emberek tehetnek arról hogy pár millió embert lemészároltak! ez oké is! és a 2. vh? ott volt vallásos? részben! és mégis több mint 40 millió embert nyirtak ki épp azért mert valakinek a vallása zsidó volt!
Új fejezet!:
Szarom én le hogy mi volt a multban inkább a jelen és a jövő a cél! ami bánt az a sok ember attól függetlenül hogy zsidó, arab, fekete vagy sárga nem szertenek élni mert hülyék! elbaszott világ! mégis szeretek élni! de aki nem szeret azokból 100 ból 98 nem tudja meg mondani hogy miért nem szeret! Esetleg puszta stílusból mint pls az emósok! például....
2011. szept. 20. 15:15
34/42 anonim válasza:
Létezik egyáltalán ilyen "stílusból nem szeretek élni", amiről beszélsz? Érdekesen hangzik. Most az is utálhat élni, akinek jó dolga van; sikeres az élete minden részében, nem csak legutolsó csövesek(Sőt még azok is inkább élnek a napi piáért), vagy depressziós lóherék.
Ez is olyannyira k!rvánn emberfüggő, hogy ordít.
2011. szept. 20. 16:42
35/42 anonim válasza:
Jó kérdés, jelenleg én se tudom. Az egész olyan mint valami unalmas sorozat, aminek én vagyok a szerencsétlen főhőse... Semmi értelme szerintem, de remélem tévedek. :(
2011. szept. 20. 21:12
36/42 anonim válasza:
Jah, hiába minden öröm meg siker az életben, a nap végén mindig olyan kis jelentéktelennek tűnik, meg eltörpül azok mellett, amikhez felérhetnél a hozzád juttatott képességek javán. És az a legsz!rabb, amikor belegondolsz, rájössz, hogy van, amin nem tudsz változtatni akárhogyan is.
2011. szept. 20. 23:25
37/42 anonim válasza:
Fisz te osztod itt az észt, máshol meg démonokról, reinkarnációról meg megvilágosodásról makogsz, közben azoknak is legfeljebb annyi valóságalapja van mint istennek. Én utálom amikor erőszakosan hirdetik az igét a hívők, és csak úgy lehet, ahogy ők mondják, de azt is amikor a realista emberek ugyanezt teszik. Attól hogy tudunk valamit, még nem biztos hogy csak az létezik. Mi van ha itt okoskodunk, azt gondolva, hogy mindent tudunk, közben meg valahol van valami ezen az egészen kívül amit ismerünk, ahogy X is írta, nem feltétlen olyan, mint ami a bibliában vagy bárhol máshol le van írva. Szerintem még egy realista, tudományokkal foglalkozó embernek sem szabad elvetnie a lehetőségét. Itt élünk ezen a kis bolygón, annyira aprók vagyunk, és annyira kis szeletét ismerjük a világnak... Legyünk egy kicsit szerényebbek
2011. szept. 28. 22:17
38/42 A kérdező kommentje:
így van . egyetértek az utolsóval !!
2011. szept. 29. 15:34
39/42 anonim válasza:
Az egoizmus nem újdonság, utolsó.
2011. szept. 29. 16:31
40/42 anonim válasza:
Érdekes, ha én erőszakosan hirdettem az "igét" akkor most te is ugyanazt csinálod a saját világnézeteddel. Gondolkodj mielőtt írsz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!