Mi értelme az életnek?
Na és? Attól hogy a biblia minden egyes elemét megcáfolták már, még nem biztos hogy nincs egy felsőbb hatalom ami láthatatlanul irányítja minden ember életét. Szerintem van valami(valaki) aki számon tartja amit életünkben teszünk, akár karma akár isten akár bármi más idióta és fölösleges névvel ellátott dolog. Sosem hittem istenben nem is fogok, de hiszek benne hogy aki jó dolgokat tett azzal jó dolgok történnek.
És Darwin nagyok okos ember volt de a vallás már-már irritáló módon próbálja meg elnyomni azokat a dolgokat amik ellentmondanak a hitüknek, tudomást sem vesznek róluk. Az evolúció alapvetően nem az élet értelme, sem a halálé. Csak azt bizonyítja hogy fejlődünk.
hát, ezen már én is sokat gondolkodtam...eddig én leginkább két dolog tartok lehetségesnek:
egy: semmi
kettő: hogy addig fejlődjünk míg kijutunk a világegyetemből..stb..stb..és a végén kiderítsük....
Mennyi emós! besza*ok.
Élnó jó és szép! Egy "közmondásban"hallottam: Az életnek arról kell szóllnia, hogy az álmaidat emlékekre váltsd! És ez így is igaz valamennyire. Valamennyire viszont épp az az értelme az életnek hogy végig csináld az életet, megszüless, harcolj hogy nagyobb legyél okosabb, a végén családot alapítani ami a legszebb lehet, álmaidat emlékekre váltsd, amihez pénz kell és ezt is ki kell érdemelni, ha egyszer élnük legalább azt az egyet NE tegyük tönkre! A végén pedig kigyúlik a fény és az élet nem értelmét veszti csak tovább lépünk egy jobb világba már ha az élet folyamán jók voltunk!
Élvezd az életed! Én imádok élni nem csak mert optimista vagyok részben hanem mert tudom ilyen fiatalon, 17 évesen hogy mi értelme van!
Élvezd hogy látsz, szagolsz, kelsz, fekszel,
Hogy a szeretet rád mosolyog ezerszer
Élvezd az illatot ez a szabadság
Tárd ki a szárnyad, repülj el rabmadár!
Punnany massif-Élvezd
És hallgassatok rap-pet :)
A vallásos emberek lehet hogy megbuktak a kérdésben, de én nem vallásról beszélek. A vallás megkötöz, szabályokra épül. Isten örök. Nincs idő Istennél, ez egy a sok kérdés közül, amit nem tuduk. Hogy lehetne Isten tökéletesen jó, ha mi feltudnánk fogni vele kapcsolatban mindent?
Erről nem hallottam, hogy a keresztyénség minden pontja megbukott már, de egy dologról már hallottam: voltak olyan emberek, akik célul tűzték ki, hogy bebizonyítják: a biblia hamis! És mindent belefektettek. Ezek az emberek végül megtértek. Aki igazán keresi megtalálja az igazságot!
Az evolúció tanát érdekből nyomatják. Rengeteg minden bizonyítja, hogy bolondság, csak azokkal a hírekkel nem találkozni, mert eltusolják. Csak pénz kérdése az egész. Tudományosan sem lehet bizonyítani, ezért vallás, vallják minden áron, mert nem hajlandók elfogadni egy teremtő létezését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!