Mi értelme az életnek?
Figyelt kérdés
Bocsánat tudom hogy rossz kategória , de ezt láttam a legjobbnak . Szóval valamelyik nap elgondolkoztam azon hogy miért én vagyok én ?? Nem tudom ezt elmagyarázni , de miért az én testembe vagyok mért nem mondjuk az egyik barátnőmébe vagy rokonoméba . Mégis mi értelme az életnek ? Felnövünk , tanulunk , ismerkedünk , családot alapítunk , dolgozunk , megöregszünk és a végén meghalunk . Nem tudtam ennél érthetőbben leírni . Remélem megértettétek . :)2011. szept. 17. 13:30
12/42 anonim válasza:
Jah értem, az előbb én "nekit" olvastam.:D
13/42 x) válasza:
Előbb-utóbb meg fogod találni az életed értelmét, rájössz mi is a célod az életben :) utána meg megpróbálni elérni ezt a célt hogy egy napon boldog lehess. A többi napot meg egyszerűen túl kell élni. :)
14/42 anonim válasza:
Nagyon leegyszerűsítve: várjuk, hogy meghaljunk. Vagyis földi siralomvölgyben vagyunk.
Mi következik mindebből?
15/42 anonim válasza:
Az evolúció egy vallás, semmilyen tudományos alapja nincs és nem ad értelmet az életnek, sőt a halálnak ad értelmet, mert aszerint sok-sok halálból fejlődtél ki te, és váltál ilyenné amilyen vagy. Az elem legkisebb részéről sem tudjuk, hogy valójában mi az, nem tudjuk reprodukálni, az emberi test pedig ezek milliárdjainak rendezett, összhangban működő egysége. Aki rádöbben, hogy ekkora véletlen nem lehet, hogy a végtelen világűrben van egyetlen ovális pálya, megfelelő méretű, mozgású bolygó amin lehetséges az élet, és bevallja magának, hogy ilyen bonyolultan működő rendszerhez - mint az ember - kell egy tervező, az gondolkozzon el, hogy az élet értelmét is nem ott kellen-e keresni! Aki szerint az ember csak anyag, és minden véletlen, az igen félhet, mert iszonyat sebességgel száguld a Föld az űrben úgy, hogy nem irányítja senki. Az élet értelme Isten, Ő teremtett mindent, és az hogy mégis minden rossz körülöttünk, arról mi tehetünk, nem Isten.
16/42 anonim válasza:
Akkor jöjjön az örök kérdés amin minden vallásos elbukik: Istent ki/mi teremtette?
17/42 anonim válasza:
19:40-nek ment előbbi kérdésem!
18/42 anonim válasza:
Ne aggódj, most jön majd az hogy "isten" egyszerűen mindenek felett el. Ez mindent megmagyaráz a butáknak. Az nem baj hogy az evolúció egy TÉNY.:)
19/42 anonim válasza:
Mit bazsalyogsz? :)
Evolúció mint vallás? Hát öregem, te tudod. Biztos Darwin is pápa volt; Ez sok mindent megmagyaráz!
20/42 anonim válasza:
A kereszténység minden pontja megbukott, már csak az agymosás és a judeo-mágia tartja fent a hazugságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!