Sátánisták. Miért viselkedtek így?
Látok mostanába elég sok hozzászólást olyan emberektől, akik sátánistáknak nevezik magukat. Szidják az összes többi vallást meg ideológiát, alaptalanul állítanak hülyeségeket, gyűlöletre és fanatizmusra építik a világképüket, és néhol még egymást is támadják, merthogy a másik az divatsátánista.
Nem veszitek észre magatokat? Durván támadjátok a keresztény egyházat, pedig ugyanolyanok vagytok, mint ők, ha nem rosszabbak. Olvastam az oldalakat, amiket nagyon lelkesen ajánlotok és az ott leírtak pedig egyáltalán nem tükrözik a ti infantilis magatartásotokat. Hívhatnátok magatokat simán "Sátán tanúinak".
Mit akartok elérni ezzel? Miért nem tudtok kussban ülni és a saját vallásotokkal foglalkozni, ahelyett, hogy folyton a másik fölött ítélkeznétek?
Elvileg menyasszonyom van, de tegnap óta kicsit máshogy áll a helyzet.
Tudom hogy fake kérdés de túl zaklatott vagyok most hogy ne válaszoljak rá.:)
A keresztények miért terjesztenek negatívumokat nem csak a sátánizmusról de a keleti vallásokról is?
Ugyan ez igaz a jehovákra is.
Sőt más szemében a szálkát meglátják a sajátjukban a gerendát nem..
Amig ezek terjesztik a téveszméket addig ne csodálkozz ha megkapjátok a választ az igazságról.
Senkire nem erőltetünk semmit ellentétben a jehovák zaklatják az embereket.
Azért nem türjűk a megnyilvánulásokat mert el kell gondolkoznotok és elvonatkoztatni attól amit belétek plántáltak.
Gondolj csak bele ha pl rólad pletykát terjesztenek amit mindenki elhísz akkor az érdeklödő értelmes emberek előtt hallgatsz ? vagy elmondod az igazságot abban bízva,hogy megfog ismerni és nem a pletykának ad hitelt utána?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!