Sátánisták. Miért viselkedtek így?
Látok mostanába elég sok hozzászólást olyan emberektől, akik sátánistáknak nevezik magukat. Szidják az összes többi vallást meg ideológiát, alaptalanul állítanak hülyeségeket, gyűlöletre és fanatizmusra építik a világképüket, és néhol még egymást is támadják, merthogy a másik az divatsátánista.
Nem veszitek észre magatokat? Durván támadjátok a keresztény egyházat, pedig ugyanolyanok vagytok, mint ők, ha nem rosszabbak. Olvastam az oldalakat, amiket nagyon lelkesen ajánlotok és az ott leírtak pedig egyáltalán nem tükrözik a ti infantilis magatartásotokat. Hívhatnátok magatokat simán "Sátán tanúinak".
Mit akartok elérni ezzel? Miért nem tudtok kussban ülni és a saját vallásotokkal foglalkozni, ahelyett, hogy folyton a másik fölött ítélkeznétek?
Isten nem teremtett semmit.
Attól hogy van káosz még nem kell lennie rendnek is.:) Persze tudom hogy van, de már teljesen más kategóriában. Nem mérhetünk össze egy autót egy wc-vel.
entrópia tétel
rendszer rendezetlensége egyensúlyban maximális
szóval spontán folyamatok az entrópiát növelik
tehát az univerzum a teljes rendezetlenség felé halad tehát a ,,káosz" elkerülhetetlen
azok a folyamatok a kedvezményezettek, mely a munkára fordítható energia részarányát csökkentik
szóval amikor olyan rossz az ember, tehát pocsékol, akkor valójában egy olyan törvény szerint jár el, ami már a mi Földünk megjelenése előtt is volt
szóval ateista vagyok és kész, aki meg azt hiszi h van Isten tegye, nem érdekel
00:05
Végre egy korrekt vallási fanatizmustól mentes válasz is.
A káosz az az állapot amikor valami a megszokottól eltérően viselkedik, rendezetlen, mozgását/irányát lehetetlen kiszámítani. A káosz gyakorlatilag maga egy kaotikus rendszer.
Mi a rend? Ezzel én nem igazán foglalkoztam, általában emberek és más értelmes lények hoznak létre olyan dolgokat amik rendezettek. A természetben nagyon ritkán fordul elő, sőt.
Én azt mondanám a káosz maga az élet,
egy dinamikusan változó eseménysor, mely akár programozottan, akár programoktól eltérően végigfut, így rendezett és rendezetlen káosz is kialakulhat, és dinamikusan cserélődhet.
A rend pedig olyan mint egy sima szürke, unalmas, élettelen és rendezetlen amorf vagy strukturált rácsba rendezett anyagdarab.
Valami ami az állandóságba dermedt és önmagában képtelen a változásra, azonban nem képes kivonni magát a létezésből, és a világ más hatásaiból, de épp ezért pusztán időleges állapot, egy hajszál választja el a káosztól.
Ez alapján akár egy rendszert, egyfajta életevolúciót is felállíthatunk hogy könnyebben vizsgálgassuk, a rendezetlen káosz rendezetté majd renddé válik, majd visszaalakul káosszá, de természetesen spontán módon felcserélődhetnek.
Ajánlom Stonier munkásságát az anyag információ és energia hármasáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!