T. I hisztek a Titokba?
Film a vonzás törvényéről, avagy hogyan képes az ember bármit elérni kizárólag a gondolataival. Gazdagságot, tudást, szerelmet, boldogságot... Minden, amire vágysz, benned van, csak el kell képzelni, mit akarsz, majd el kell hinned és el kell fogadnod, hogy a tiéd, a többit az univerzum elintézi és segít neked. Kérd és megadatik...
link a filmhez: *****
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Ebben a megfogalmazásban nem igaz. Kicsit módosítva:
Minden, amire vágysz, benned van, DE el kell képzelned, mit akarsz, majd el kell hinned, és el kell fogadnod, hogy a tiéd, ÉS EL KELL VÉGEZNED A MUNKÁT, hogy megszerezd, és hajlandónak kell lenned, hogy megfizesd az árat.
Így már igaz. Csak így már nem titok, hanem nyilvánvaló :)
Én csak nevetek rajta :D
Kérd, TEGYÉL ÉRTE, és megadatik.
Pár hónapja nm tom hogyan bukkantam rá, szal vhogy bevonzottam az életembe!..?
Amúgy ien apróságokat már sikerült..csak aztán hétköznapi dolgok fásulttá teszik az embert..
Tesóm mondta, h látott discoverin műsort, abban is elő került, a lány sztett volna pár ruhát és a müsorban mutatta mi az elképzelése, amit addig kivágott újságokból magának és akkor hangzott el h a titok működik műsorvezető szájából!..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!