Hisztek a világvégében?
Lehet hogy idén lesz az utolsó karácsonyunk.Én valahogy hiszek benne.Hallottam olyant is hogy pár ember pár száz ember fogja túlélni a föld pontjain és mikor majd találkoznak nagyon fogják szeretni egymást.És így indul újra minden.
http://www.youtube.com/watch?v=Lb-0jpwaseo&feature=related
tök szomorú.:( Az első két perc..."-.-
Hallod...
Tisztában vagy vele, hogy 2000 óta már csak szellemek vagyunk, mert 2000-ben volt világvége!!!
Én nem hiszek benne...mert, hogy a Maja naptár csak eddig van megírva...ÉS? Lehet meghalt aki írta.Vagy már jöttek Kolombuszék és nem tudta tovább írni, vagy lehet, hogy csak bele unt.
Az emberiség előbb fogja saját magát elpusztítani, mint, hogy bármi természeti katasztrófa történne!!
Szerintem ez így lehetetlen hogy napra pontosan megmondják hogy 2012 december 22-én lesz.Persze nem kizárt de az esélye nagyon kicsi.A mai tudósok akik ezzel foglalkoznak több milliárd év múlva "következtetnek" a világ végére.Szerintem sokkal valószínűbb hogy egy világháború lesz,és nem a jók hanem az "erősek" és rossz emberek fogják túlélni.De persze a Nap is bármikor kialudhat,senki sem tudhatja,és nem is tudja senki.
Inkább ne foglalkozz ezzel.
15/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!