Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hisztek a világvégében?

Hisztek a világvégében?

Figyelt kérdés
Én neeeem! (mármint egyszer lesz, de amíg az én generációm van addig tuti nem!) főleg az ilyen jósok által megállapítottban. LÉCI ne bonyolítsátok túl elég lesz egy igen vagy egy nem, ne akarjátok velem elhitetni! :)
2011. okt. 21. 16:12
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
Én sem
2011. okt. 21. 16:21
 2/30 Reptoid Ezredes 400 ***** válasza:
Egyszer majd biztos lesz világvége, de nem mostanában.
2011. okt. 21. 16:26
 3/30 anonim ***** válasza:
Nem hit kérdése.
2011. okt. 21. 16:29
 4/30 anonim ***** válasza:
Nem hit kérdése, egyszer biztos vége lesz mindennek főleg az ember miatt ahogy halad, semmi nem tart örökké itt csak az a kérdés hogy ennyi e az élet vagy van mögöttes dolog ami olyan hihetetlen hogy lenne de mindenki reménykedik hogy nem csak ennyi a világ hisz ha ennyi és elnézve a sorsokat akkor ez a legigazságtalanabb dolog ami valaha létezett
2011. okt. 21. 16:32
 5/30 anonim ***** válasza:

Jah és hiszek a világvégében de mint írtad nem ebben az ijesztgetős jövőre meghalsz formában:)

16:32-es voltam

2011. okt. 21. 16:33
 6/30 anonim ***** válasza:

Két lehetőség van:

1. Az ember okozza saját maga vesztét:

a) Annyira leszennyezi a bolygót, hogy nem marad a normális élethez való körülmény.

b) Háborút indít atommal, hidrogénbombával, vegyi anyagokkal, és ugyanaz történik, mint az előbbi esetben, annyi különbséggel, hogy az lassabb folyamat háború nélkül.

2. Becsapódik valami és onnantól kampec mindenkinek.

Előbb-utóbb biztos lesz valami.

2011. okt. 21. 16:44
 7/30 anonim ***** válasza:
ebben nem hinni kell, ez egy olyan dolog ami egyszer biztos bekövetkezik
2011. okt. 21. 17:09
 8/30 anonim ***** válasza:
36%

Képzeljétek el, hogy lesz...

Nem kamu... a férfiaknak egyre kevesebb hímivarsejtjük van. 50 éve kb 2x ennyi volt. Hamarosan el fog fogyni a sok cigi miatt.

2011. okt. 21. 17:13
 9/30 Hailey13 ***** válasza:
100%

ja, 5 milliárd év múlva, amikor felrobban a Nap, vagyis 'levedli' a külső burkait:D vagy még előtte, amikor vörös óriás lesz vagy valami hasonló nem értek ehhez:D

fogadjunk nem lesz 2012ben!:D bármilyen összeg érdekel

2011. okt. 21. 17:45
 10/30 anonim ***** válasza:
Én hiszek, és nem is olyan soká fog bekövetkezni (nem 2012-re gondolok...). Hanem fogy a kőolaj, egyre érdekesebb a természeti jelenségek vannak ott ahol nem kéne lennie... és olvastam, hogy 0.3%-a a mai atomkészletnek elég hogy elpusztítsa a földet... ennyi
2011. okt. 21. 17:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!