Dandi98 kérdése:
Hisztek a vámpírokban? Aki baján él és igen, válaszoljon!
Figyelt kérdés
2011. okt. 3. 15:05
1/9 anonim válasza:
Én Bátonyi vagyok,de hiszek.2 hete megharapott egy mikor jöttem délutánosból haza.Nagyon megijedtem.Otthon a tükörbe láttam a két pontot a nyakamon.Azóta félek.Lehet hogy én is vámpír leszek?
2/9 anonim válasza:
tuti h vámpír leszel, de akkor léci meséld majd el h milyen!! :D
én álmodni szoktam róluk - a tudatalattim hisz bennük :D
3/9 anonim válasza:
Aki nem az nem is válaszolhat? Jól leszűkítetted a válaszadókat a kérdéseddel. Csak a válaszolhat aki hisz a vámpírokban, de azok közül is az csak aki bajai, de annak is csak annyit kell mondania, hogy: igen. Tán elszámolták baján a vámpírhívőket és biztosra akarsz menni?
4/9 anonim válasza:
Én hiszek. Mindig is abban reménykedtem (és még mindig reménykedem), hogy találok egy jóképű, halhatatlan vámpír szeretőt, és elrabol, elvisz magával, és egycsapásra megváltozik ez az unalmas és reménytelenül üres életem.
5/9 anonim válasza:
Én jászsági vagyok, de az osztálytársam mindig vámpírnak hív... Szerinte gyanús, hogy milyen nagyok a szemfogaim, és hogy nem szeretem a napfényt... Meg hogy világos í bőröm... Meg szerinte az sem normális hogy szeretem a vért - amikor megsértem magam akkor többnyire nem hagyom hogy folyjon, hanem lenyalogatom, de más vérét nem kóstoltam... még... :P
Amúgy nem hiszek bennük, legalábbis a porfíria (vagy mi) eléggé meggyőző magyarázat rájuk. De talán tényleg van alapja :D
6/9 anonim válasza:
"s egycsapásra megváltozik ez az unalmas és reménytelenül üres életem."
itt kezdődik a gond. ezért szeretik annyian a twilightot.
7/9 A kérdező kommentje:
a twilight jó film csak kicsit eltér az általános vámpírmítoszoktól.például a szereplőknek nincsenek hegyes fogaik.
2011. okt. 4. 13:09
8/9 anonim válasza:
Ja, nincsenek hegyes fogaik, nem vért szívnak, hanem khm.. mást, ahogy már sokan megénekelték, csillognak, és törnek mint a kínai porcelán.. Hát igen, egy kicsit eltér a "hagyományos" vámpírábrázolástól :D :D
9/9 anonim válasza:
Írj nekem A "vampir@vampirmail.co.cc" Baján élek s hiszek a vámpírokban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!