Hisztek a véletlenekben?
nos ... szerintem mindennek van oka de sok minden véletlennek tűnik
(lehet kicsit értelmetlen de én így gondolom :))
16/L
jaj,mármint félreértelmeztem a kérdést..
Tehát abban hiszek,hogy mindennek oka van... de egyetértek az elsővel abban,hogy tényleg vannak olyan dolgok amik viszont véletlennek hatnak
Én nem hiszek a véletlenekben. :)
Minden "valamiért" történik, szerintem.
Üdv. L/14
Abban hiszek, hogy semmi nincs véletlen. Figyelem az események miértjét és mindig találok összefüggéseket két látszólag egymástól különböző eseménynél is, de velem gyakran történnek furcsa "véletlenek".
Írok egy példát: Pár hete egy ügyfelem nagyon sietett és kutyafuttában diktálta be a telefonszámát. Amikor fel akartam hívni, hogy kész a cucca, jöhet, valaki egészen más vette fel a telefont és aki felvette egy olyan ismerősöm, akivel napi szinten vagyok üzleti kapcsolatba. Az egész dolognak az az érdekessége, hogy a két férfi nem ismeri egymást, sőt a két szám még csak nem is hasonlít egymásra. Az ügyfelemnek mikor elmeséltem, értetlenül állt és nem tudta honnan jött a fejébe az a szám .
A fent leírt esetre körülbelül akkora esély van, mint eltalálni az 5 nyerőszámot, de talán még kisebb.
nincsenek véletlenek, minden okkal történik.
a sorsban hiszek, amit tudunk alakítani
28/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!