Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hisztek a véletlenekben?

Hisztek a véletlenekben?

Figyelt kérdés
érdekelne, hogy ti hisztek-e a véletlenekben, vagy mindennek oka van?? nemet és kor is írjatok légyszíves! köszi!:)
2011. szept. 13. 15:17
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
38%

Szerintem ami véletlen, az nem okkal történt, hanem csak úgy véletlen :D

Amúgy nem hiszek abban, hogy vannak előre megírt találkozások, események, amiket az ember nem tud kikerülni, mert elrendeltetett, hogy megtörténjen. Szóval nem hiszek a sorsban.

2011. szept. 13. 15:55
 12/29 anonim ***** válasza:

Uncsi.

A véletlen, avagy a bizonytalanság a világ kikerülhetetlen, létfontosságú és szerves része a kvantumfizikától kezdve az evolúción át az emberi pszichéig. Ne csak a személyes találkozásaitokig lássátok a világot.

2011. szept. 13. 16:19
 13/29 anonim ***** válasza:
63%
Ez nem hit kérdése. Véletlenek nincsenek és ennyi.
2011. szept. 13. 16:33
 14/29 anonim ***** válasza:
42%
A sors és a véletlen két külön téma. Semmi sem biztos, hülyeség a jövőben gondolkodni, ettől függetlenül nincsenek véletlen, te saját magad alakítod, hogy mikor mi fog veled történni, legyen az jó vagy rossz.
2011. szept. 13. 16:34
 15/29 anonim ***** válasza:
48%
15:36 voltam. Én ezt nem úgy képzelem el, hogy megírt sors és egyéb túl misztifikált dolgok. Úgy képzelem el, hogy minden mindennel kapcsolatban áll és egy látszólag tőlünk teljesen független dolog indíthat el egy olyan eseménysorozatot, ami végül minket is érint. Erre egy jó példa a Pillangóhatás: „egy pillangó egyetlen szárnycsapása a Föld egyik oldalán tornádót idézhet elő a túloldalon”.
2011. szept. 13. 16:40
 16/29 -Alucard- ***** válasza:
62%

Én a Sorsban egyáltalán nem hiszek vagyis abban hiszek csak hogy mi irányítjuk azt a cselekedeteink súlyosságával nem pedig fordítva, véletlenek nincsenek mindennek van oka csak meg kell látnunk azt.:) Minden fűződik valamihez semmi sem történik oktalanul az életben sőt az egész Univerzumban ez az egy folyamat játszódik le ami másodpercenként ismétli önmagát az OK és OKOZAT. Az OK ad indokot arra hogy legyen OKOZAT de az az OKOZAT is egy OKOT egy indokot arra hogy további OKOZATOK legyenek a későbbiekben folyamatosan cserélődnek amiben az OKBÓL lesz az OKOZAT és az OKOZATBÓL lesz az OK ezt nevezik körforgásnak az élet körforgásának.:)Remélem azért nagyjából tudjátok értelmezni amit leírtam persze ezzel nem arra akarok utalni hogy értelmetlenek lennétek ha mondjuk nem tudnátok.:)

Egy 19 éves nőszemély. :D

2011. szept. 13. 16:54
 17/29 anonim ***** válasza:
42%

Véleményem szerint véletlenek nincsenek. Mindennek oka van,minden okkal történik,s a történések-melyek körül vesznek-okozati összefüggésben állnak egymással. Sokszor nem értjük,ha valami rossz történik velünk,az miért van, pedig az sem véletlen,hanem a sors eleven elrendelése...

29f

2011. szept. 13. 17:00
 18/29 anonim válasza:
42%
Mindennek oka van!:)
2011. szept. 13. 17:06
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
Mint ember, nincs hatalmad a megkülönböztetésükre, és felismerni sem vagy képes, hogy ez-e az az egy út, amit neked valóban járnod kell, vagy csak sodródnak a dolgok elébed. Én mindenesetre úgy vagyok vele, hogy a kettő ötvözékééből készült anyaggal van felépítve az utam.
2011. szept. 13. 17:11
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
Le van rakva egy alap az útnak, de kerül rá egy burkolat úgymond, és én magam is adok hozzá, aztán nem térek le a végéig.
2011. szept. 13. 17:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!