Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Volt aki komolyan vette a...

Volt aki komolyan vette a tegnapi világvégét?

Figyelt kérdés

Rendben van, hogy a pap és a hívei igen,mert hisz az ő nyája mindíg velük érintkezik, de máshol, felétek ?

Egyébként mi lett a pappal és a hívekkel ? Remélem lincselés nem volt.

2011. máj. 22. 05:09
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Mért tegnap volt a világvége?! Baker lemaradtam róla!! :(
2011. máj. 22. 13:49
 12/22 anonim ***** válasza:
Én komolyan reménykedtem benne... na de majd 2012ben.. :DD
2011. máj. 22. 14:28
 13/22 anonim ***** válasza:
Azon már ott leszek azon már mindenki ott lesz! :)
2011. máj. 22. 14:32
 14/22 anonim ***** válasza:

Én bevettem, és öngyilkos lettem, mert féltem, hogy bűneim miatt itt felejt az isten, és nem akartam itt maradni.

Most a másvilágról írok nektek, éppen most szedet ki az egyik ördög a katlanból, mert mást akart helyettem berakni.

Egyébként mondta Lucifer, hogy a világ vége, nem lesz, ez csak az ő üzleti fogása.

2011. máj. 22. 17:07
 15/22 A kérdező kommentje:
Mi lett azzal a pappal aki megjósólta és a gyülekezettel ?
2011. máj. 22. 17:20
 16/22 anonim ***** válasza:
Elvitte őket a fény!! Amiről később kiderült hogy az egy feléjük közeledő vonat fénye volt. XD
2011. máj. 22. 17:58
 17/22 anonim válasza:
más bolygó sincsen az már rég feltűnt volna, hisz lehetne látni a csillagászok távcsöveiből és mondták hogy semmi bolygó sem közeledik felénk esélytelen a világvége ! és nem is úgy kell elképzelni mint a filmbe ha ha a nap robban olyan szívó ereje van hogy észre se veszed hogy neked véged van meg mindenkinek4
2011. máj. 25. 19:18
 18/22 anonim ***** válasza:
nyehh... volt világvége... és mi van 2012-vel? megcsaltátok?
2011. máj. 25. 20:13
 19/22 anonim ***** válasza:

"Mi lett azzal a pappal aki megjósólta"

Mondott egy új - októberi - időpontot.

"és a gyülekezettel ?"

Várják.

Sokan megszabadultak a vagyonuktól is - hogy mi lesz októberig: jó kérdés.

Hogy októberben mi lesz... azt már meg se merem jósolni.

2011. máj. 25. 21:37
 20/22 anonim ***** válasza:

Ki kell ábrándítsalak titeket: nem lesz világvége sem októberben, sem 2012-ben.

2012-ben egy méga lig ismert vallás fog elterjedni, amelynek most csak hatmillió követője van, de egy év alatt a hívők száma egymilliárdra duzzad majd, mert az emberek rá fognak jönni maguktól, hogy ez milyen csodálatos vallás, vagy valami barom elindít majd 2012-ben egy atombombát, és ennek a vallásnak a követői elhárítják/megsemmisítik az atombombát, az elmebeteg terroristát meg lekapcsolják, és az emberek örömükben tömegesen fogják felvenni a baháí hitet, és egymilliárd lesz a baháí hitűek száma.

Ezt én annyira, de annyira szeretném, hogy egymilliárd baháí-hívő legyen a Földön, ezért kergetek ilyen ábrándokat 2012-ről.

Üdv: Annazara

2011. máj. 25. 23:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!