Volt aki komolyan vette a tegnapi világvégét?
Rendben van, hogy a pap és a hívei igen,mert hisz az ő nyája mindíg velük érintkezik, de máshol, felétek ?
Egyébként mi lett a pappal és a hívekkel ? Remélem lincselés nem volt.
Én bevettem, és öngyilkos lettem, mert féltem, hogy bűneim miatt itt felejt az isten, és nem akartam itt maradni.
Most a másvilágról írok nektek, éppen most szedet ki az egyik ördög a katlanból, mert mást akart helyettem berakni.
Egyébként mondta Lucifer, hogy a világ vége, nem lesz, ez csak az ő üzleti fogása.
"Mi lett azzal a pappal aki megjósólta"
Mondott egy új - októberi - időpontot.
"és a gyülekezettel ?"
Várják.
Sokan megszabadultak a vagyonuktól is - hogy mi lesz októberig: jó kérdés.
Hogy októberben mi lesz... azt már meg se merem jósolni.
Ki kell ábrándítsalak titeket: nem lesz világvége sem októberben, sem 2012-ben.
2012-ben egy méga lig ismert vallás fog elterjedni, amelynek most csak hatmillió követője van, de egy év alatt a hívők száma egymilliárdra duzzad majd, mert az emberek rá fognak jönni maguktól, hogy ez milyen csodálatos vallás, vagy valami barom elindít majd 2012-ben egy atombombát, és ennek a vallásnak a követői elhárítják/megsemmisítik az atombombát, az elmebeteg terroristát meg lekapcsolják, és az emberek örömükben tömegesen fogják felvenni a baháí hitet, és egymilliárd lesz a baháí hitűek száma.
Ezt én annyira, de annyira szeretném, hogy egymilliárd baháí-hívő legyen a Földön, ezért kergetek ilyen ábrándokat 2012-ről.
Üdv: Annazara
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!