Volt aki komolyan vette a tegnapi világvégét?
Rendben van, hogy a pap és a hívei igen,mert hisz az ő nyája mindíg velük érintkezik, de máshol, felétek ?
Egyébként mi lett a pappal és a hívekkel ? Remélem lincselés nem volt.
nem hiszem h bárki s félne a
menybejutástól.. am meg sztem az a ficko magyon megjárja
A beteges, buzgó nyájon kívül csak a sík hülye emberek vették be, mint az amerikaiak többsége, szerintem.
Erre fel nem tapasztaltam semmi pánikot, úgy tűnik itt értelmes emberek élnek vagy ateisták.
Amúgy meg, ha már annyira világvégét várnak, ott van a egy lehetséges 2036-os kisbolygó becsapódás esélye, de még az sem tuti.
én csalódtam:S
nem tanultam tegnap a holnapi vizsgámra, mondván h minek..
erre tessék:P
Utolsó, akkor van még egy napod, tanulj a vizsgádra, talán be tudod hozni a lemaradást.
Sajnos, volt az ismerettségi körömben pár "okostojás", akik ennek a világvégehülyeségnek bedőltek.
Üdv: Annazara
Aronson írt egy könyvet a Rábeszélőgép címmel. Ott is említ ilyen világvége váró papokat éls híveiket. Azt várnánk, hogy nem jön be és kevésbé fognak hinni. De NEM!!! Jobban hisznek.
Miért? Mert már egy csomó energiát belefeccöltek és most azt mondani, hogy tévedtem, azzal elismerné azt is, hogy mekkora hülye volt. Ettől megkíméli magát és buzgóbb lesz, mert az a könnyebb út (nem ő volt a hülye, hanem külső okok miatt nem jött össze)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!