Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Érzitek már a világvégét?

Érzitek már a világvégét?

Figyelt kérdés

Ma nagyon tudományososan fantasztikusosan megmondták az okosok hogy itt a world end fusson ki merre rát őőő lát! Te is érzed már? Számomra már eljött a világvége (majdnem behaltam a röhögéstől hogy haverom képtelen volt az egész suli előtt felmondani egy 8 soros verset az 56-os ünnepségen). Ja és kinyírtam egy poharat, ők az "új világrend" ja meg az "apokalipszis" meg az "armageddon" és az "UFO-invázió" első áldozatai!

De lesz még itt csudavilág! Október 28-án második felvonáás!

2011. okt. 21. 20:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Jaaa, ma lesz/van a világvége, ugye?

Nem tudom, szerintem én ma úgy berúgok, hogy holnap lesz inkább világvége hangulatom. :))

2011. okt. 21. 20:07
 2/11 x) ***** válasza:
100%
hát.. röpke 4 óra van még hogy megsemmisüljünk. :D egyébként kíváncsi leszek hogy mit talál ki szegény Harold Camping ha most se jön el a várva várt világvégéje.
2011. okt. 21. 20:19
 3/11 Neménvagyokaz ***** válasza:
100%
Fúú én már nagyon érzem... hogy nem lesz semmi.
2011. okt. 21. 20:26
 4/11 anonim válasza:
90%
Erzeni nem erzem de latni azt latom:katasztrofak,ehseg,az emberek egymast olik,lopas,csalas,paraznasag....stb es egyre sokasodnak ezek es egyre rosszabb!!!Szerintetek ez nem vezet sehova?!Szerintem igen;A vilagvegehez,de hogy mikor es hanykor azt csak egy valaki tudja,aki sokkal de sokkal nagyobb,mint ez a tudos akit itt feltuntetettek!Lehet ma,lehet holnap,lehet 10 ev mulva...a lenyeg az hogy fel kell keszulni ra!
2011. okt. 21. 20:30
 5/11 anonim ***** válasza:
És mégis hogyan akarsz felkészülni rá,ha meg szabad kérdeznem?
2011. okt. 21. 20:39
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
tényleg ma lesz vége a világnak? akkor gyorsan elmondom anyámnak, hogy én ejtettem be a telóját a wc-be, nem a kutya hányta össze a szőnyeget, hanem én, meghogy tavaly mikor aztmondtam neki, hogy ellopták a kaja pénzem igazából piára költöttem, és gyorsan elszívom a maradék cigit amit itthon hagyott... kösz hogy szóltatok, fúú, nem is tudom, mi lett volna velem, ha rossz lelkiismerettel kerülök a túlvilágra;)
2011. okt. 21. 20:48
 7/11 anonim ***** válasza:

fúú én már érzem a szagát.. meneküljünk!!.. ja de nincs hova. ajjajj akkor most mit fogunk csinálni?? mind meghalunk csak így egyszerűen???? atyavilág.. én még el akartam veszteni előtte valami fontosat.. hát akkor jókislányként fogok meghalni.. ez van

:D

2011. okt. 21. 20:52
 8/11 anonim ***** válasza:
53%
Ha nem párolgunk el csendesen éjfélig, akkor valószínűleg a következő lehetőség 6 hónap múlva 21-én lesz.
2011. okt. 21. 20:54
 9/11 anonim ***** válasza:
ugye tudjátok hogy Már egy csomó helye 22.-e van? Szóval ennyit a világvégéről. Amerikában meg már régóta 22.-e van :D. Szóval senki sme fog itt megsemmisülni mert már cska nálunk hiányzik 1 óra meg pár országban. A Többiben már rég 22.-e van. Ennyit a nagy világvégéről. Camping meg kiváncsi leszek mit mond.
2011. okt. 21. 23:17
 10/11 A kérdező kommentje:

Na erről is lemaradtunk...

A p*csába pedig már elbarikádoztam magam...

44 percig tartott előjönni a rókalyukból mert nem jól ástam be magam és betemetődött a teteje. Akkor elkezdtem örülni hogy na talán még is lesz valami balhé, de még éleeeeeeek.

2011. okt. 22. 00:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!