Most 2011.11.11. -re kik mondtak világvégét?
Figyelt kérdés
HAllottam valamelyik nap fél füllel de kik mondták?2011. nov. 6. 20:21
4/23 anonim válasza:
2011. 11. 11.
Megjelenik az Elder Scrolls V
Fák Je!
5/23 anonim válasza:
hát szerintem lassan jobb ha elhiszitek, eddig én sem nagyon hittem és kételkedtem, de a tegnapi dolog okot adott rá hogy higyjek végre! Szerintem nem véletlen ha már óriási robbanások hallatszódnak, mindenki hallja, de senki sem tudja hogy mi az, még csak a hírekben sem sehol nem említenek róla! Nem hittem míg saját fulemmel nem hallottam, egy biztos, nagyon félelmetes volt, és mostmár 2x meggondolom hogy van e a világvégének valós alapja!
7/23 anonim válasza:
Amit most leírok abban van aki hisz, van aki nem... Aki nem, annak nem vagyok kíváncsi a negatív véleményére.
2011.11.11-én 11:11-kor nagy változás fog történni az egész világon. Régen bezárult egy olyan "kapu" amitől az emberek gonoszak lettek, pénzhajhászok, önzőek, stb. Egy szóval rosszak lettek az emberek.
Ezen a napon kinyílik egy "kapu", ami meg fogja jó irányba változtatni az embereket.
Én ezt hallottam. Én sem hiszem el feltétel nélkül... De ezt beszélik.
8/23 Reptoid UFO kutató válasza:
Nem lesz ebben az évben világvége.
9/23 King of Reptoids válasza:
nagyot néztek 2012-be HAHAHA
10/23 anonim válasza:
A reptoidok...
De a világvége általában késik mindíg..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!