Most 2011.11.11. -re kik mondtak világvégét?
Figyelt kérdés
HAllottam valamelyik nap fél füllel de kik mondták?2011. nov. 6. 20:21
11/23 anonim válasza:
tegnap 20:49
Óriási robbanások ? Hol? Én még nem hallottam.
(bár ma bablevest főzök)
12/23 anonim válasza:
most minden felmerülö dátumot levilágvégéznek, amit nem tudnak felfogni, hogy miről szól???
"11-11-11 dátum spirituális jelentőséggel bír, ugyanis ezen a napon (állítólag) galaktikus kapuk nyílnak meg, amikor a Föld teljesen belép a fotonövbe és létrejön egy dimenzióváltás, felemelkedés sokak számára."
Szóval akkor világvége lesz?? Ebből én nem tudok ilyen baromságot levonni.. :S
13/23 anonim válasza:
tegnap 20:49
Na, ma én is hallottam egy óriiási robbanást, mi a csuda ez?
15/23 anonim válasza:
én vagyok aki a robbanásról írt, figyii nem kell gúnyolódni, szerintem ha te hallottad volna azt amit én akkor nem így beszélnél, eddig én sem hittem, de most ez nagyon elgondolkodtatott, nem fura picit szerinted hhogy mindenki hall valamit és senki semmit nem lát, nagyon ijeszto volt az a hang, és senkinek nem kívánom hogy átélje!
16/23 anonim válasza:
Éppen ezt írtam a második hozzászólásomban, hogy most én is hallottam valami iszonyú nagy robbanást, nagyon megijedtem, belerázkódott az egész ház, ezért kérdeztem, hogy mi a csuda ez? Ezt most komolyan kérdezem.
17/23 anonim válasza:
Uccsó azt nem neked írtam hanem az elotted lévonek! Hát én sem tudom hogy mi volt az a robbanás de naon nagy volt, és te amúgy hol hallottad? :)
18/23 anonim válasza:
És ha tényleg kinyílnak azok a bizonyos kapuk, kik lesznek azok akik felemelkednek? Mi alapján lesz a választás?
19/23 anonim válasza:
20/23 anonim válasza:
Koszonom, ennyi elég, szinte gondoltam hogy valami ilyen, de komolyan nagyon félelmetes, szerintem senki sem tudhatja hogy pontosan mi is lesz pénteken! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!