Mennyire szeretitek Istent?
szerintem a szeretetet nem igazán lehet mérni...inkább kérdezd úgy, hogy mennyire homályosítjuk el a szeretetünket nemhogy Isten felé, de ezáltal minden más felé is...? :P
A válaszom akkor az általam leírt "kérdésre": "alig" homályosítom el...:)
üdv
26/F
LastOne.Left
Homer Simpsont sokkal jobban szeretem.
Mindkettő kitalált mesefigura, de Homer sokkal jobb arc.
:) Ha tudsz angolul, akkor látod, amióta megtaláltam én ennyire. :)
Olvasgatom itt a válaszokat és hát mit mondjak eléggé megmosolyogtatóak!Mind aki humornak szánta mind aki komolyan sajnáltatja magát!
Elsöször is aki ideírt MINDENKINEK volt Istenélménye,ki kevésbé ki jobban vette észre.Akinek nem volt elsiklik a kérdés!téma fölött.olvasgattam ilyeneket elsősorban hogy nem szeretjük egymást meg köccsög?mi az hogy k...???ha valami bajod van akkor Isten bottal ver?ha meg valami jó történik azt betudod egoizmusnak?Ne csak a rosszat hárítsd 'rá' hanem a jóból is legyen érdeme.Az meg hogy meghallnak kisgyerekek megintcsak uj témát vethetne fel.Ez ahhoz hasonlít 'mert aranyosak a gyerekek nem szabad meghalniuk'.Persze ezt én is igy gondolom na de mi lenne ha mondjuk mindenki életben maradna?na meg a szeretteinket nem venné el meeg sokáig élnének teszem azt örökre?Ha egy kicsit feljebb lépünk az ő szemével gondolkozni mi lenne itt a földön ha még ez a sok ember megduplázódna?
Nem kell meszire menni mindenható cimű film elgondolkodtatott:Jim carrey minden kívánságot teljesített,ugye jól hangzik?és az hogy pár 100.000 nem tom pontosan megnyerte az 5öst?és ez elosztodott.ezt akarták de nem tetszett.gondolkodjunk róla egy lépéssel egy értelmi szinttel feljebb!nem a személy problémáit fogja tűkön ülve lesni(ha mégsem tűkön ül akkor le van csögözve meg hasonlóak) hanem az emberiségét!
Bár már emberiség sincs az csak egy fogalom.emberek vannak.Nagy különbség.Érdemes ezen elgondolkodni.Mindenki a maga kis egoista istenélmményével!
Köszönöm a válaszokat.
Érdekes volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!