Mennyire szeretitek Istent?
Nagyon!:) Én csak úgy hívom, főnök :)
Persze ez nem volt mindig így, sőőőt!!!:D És ma sem imádkozom mindennap meg ilyesmi, viszont mindennap vmilyen módon eszembe jut. Egyébként azóta tudom, hogy van, amióta -csúnya szóval mondva- bizonyított. (ez jobban hangzik, mint a "megtapasztaltam", mert azért hülyének néznétek:D)
Szóval igen:
néha elfelejtem, de.....eszembe juttatja magát! Pl. amikor babát akartam és nem jött össze az első, második...hónapban, írtam neki (én így jobban tudok koncentrálni), hogy teljesítse őszinte vágyamat, ha ő is úgy gondolja, hogy valóban érett vagyok a gyermekvállalásra. És láááááááááám: még abban a hónapban megfogant a kisfiunk!:))))))))))
Örök hála érte!!!
:) a kerdes azert erdekes, mert beirjak valszra az emberek, hogy nagyon, o a minden mikozben fogalma sincs ezeknek az embereknek h mirol beszelnek.
melyik istent szereted nagyon? az egyet? a nagyot? aki megformalta az embert a kepere?
Mert az okori egyiptomiak ota VAN CSAK 1 istenhit. Elotte a funek, fanak, bokornak, tevepupnak, tengernek, porkoltszaftnak is volt istene.
Ő engem nem szeret, egy csomó olyan fájdalmat zúdított rám, amit úgy érzem, nem érdemlek meg.
Annyira szeretem őt, mint ő engem.
Nem úgy hiszek Istenben, mint más. Illetve nem abban az Istenben, aki a Bibliában szerepel.
Hiszem, hogy létezik egy felsőbb hatalom, nevezhetjük akár karmának, Istennek, de puputevének is, ha úgy tetszik.
Hiszem, hogy léteznek olyan lények, akiket nem érzékelünk, mint ahogyan egy fa is él, mégsem tud az emberekról, és ahogy mindennek megvan a rendszere, kétlem, hogy az önző, mocsok emberek lennének ennek a tetején.
De ez nem jelenti azt, hogy a felsőbb hatalom segít nekünk. Legalábbis nem jobban, mint mi némely állaton.
Ebben hiszek, de nem szeretem, hisz nem ismerem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!