Működik a vonzás törvénye?
Nem írok warez címet,mert törölnék a hozzászólásom, de ha beírod a googleba nálam az első találat rögtön olvasható.
Bár a monitortól nekem egy idő után kikészülnek a szemeim,de hogy meglásd miről is szól elég talán az első 30-40 oldalt áttolvasni figyelmesen.
Az előző válaszomat pedig pontosítom,amire hivatkozik a titok ugyanazokra az végeredményekre ,hevatkozik ez a könyv is,csak itt megtanítsák a részleteket és nem a misztikus dolgok felé magyarázzák ki,hanem értelmes példákkal.
Egyébként Napoleon Hill filózófiájának alkalmazását hivatott leírni,oly módon,hogy minél könyebb legyen alkalmazni.Napoleon Hill a mai napig talán a legsikeresebb motivációs könyv szerző.
Mióta elolvastam a könyvet sokkal boldogabb vagyok és kiegyensúlyozottabb,rengetem olyan dologra nyitotta fel a figyelmem amit tudtam,de mégsem volt világos,hogy az szerint cselekedjem.
Amíg A titkot kétkedéssel fogadtam addig ezt a könyvet bizonyossággal veszem a kezembe,mert rengeteg sikeres ember tapasztalataiból merít és amit leír az teljesen logikus,és értelmes,csak megvalósítani nem olyan könnyű,nálam ezt az önfegyelem akadályozza,de már dolgozom rajta.
Ami fontos az ilyen anyagoknál az a rendszeres olvasás ezt a könyv is ajálja,mert a agynak is szüksége van az ilyen lelki vitaminokra,mert ha félreteszed elég hamar elbizonytalanodsz pár héten belül,de ha beleolvasol,egyből látod,hogy nem is olyan rossz a helyzet.
És ha hiszel benne ha nem nem számít az sem,hogy igaz e?
Mert csak az számítt,hogy míg hiszel benne addig sokkal boldogabb vagy és ez az érzés felbecsülhetetlen,mert amíg szépnek látjuk az életet addig az szép is és amíg szép addig örülünk neki.
De engem ez a könyv komolyan meggyőzött és elhiszem minden szavát,mert nem állít sehol sem lehetetlent és erre a bizonyságot a körülötted lévő világban találod,csak hasonlíts össze egy nálad sikeresebb embert önmagaddal és látni,fogod mit rontottál el.
Nem éppen a párkapcsolatról szól,de egy boldogabb ember mellett boldogabb lehet az élet is szerintem,mert egy megkeseredett negatív gondolkodású ember eltaszít magától minden jót,tehát szerintem segíthet,de kell oda még más is.
Ha férfi vagy akkor ajánlom ezt a könyvet megvételre ***** a tartalma kicsit ellentmondásos a címmel,mivel azt írja le,hogy miként kell férfiként viselkedni szól a csajozásról és a párkapcsolatokról is,hogy miket kell tenni,hogy fenttartsuk egy nő érdeklődését.
De sok egyéb könyv foglalkozik a témával,de én csak ezt az egyet olvastam idáig és tetszett.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Most újraolvasva a 46 oldalon van egy rész ami jól jöhet párkapcsolatokban.A meglévő kiadásomban a 46 oldal a neten fellelhetőekben is a körül kell lennie.
Szókratész és Xantippe története.De van benne több hasonló fejezet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!