Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Működik a vonzás törvénye?

Működik a vonzás törvénye?

Figyelt kérdés
tapasztalataitokra vagyok kiváncsi
2011. febr. 10. 09:15
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
67%

Igen, minden esetben. Pár éve alkalmazom az életembe. Ha valami nem jön be, az mindig azért van, mert az elmém azt mondja:ugyan már, honnan is jöhetne ez most?

Szóval amik most eszembe jutnak: 600.000 Ft, munkahely (az elvárásoknak megfelelő), autóhitelünk befizetése egészben, 200.000 Ft, lakás fél áron, nagyon szép fenyő franciaágy, utazás, most ennyi jutott eszembe. Egy hónapja nincs munkám és sajna nem tudom bevonzani, mert itt nálunk kevés a munkahely és mindig az van a fejemben, hogy itt nehéz találni.

Szóval hit kérdése.

2011. febr. 10. 10:42
 2/27 A kérdező kommentje:
oké. Köszi szépen a válszodat :) én is próbálok hinni benne
2011. febr. 10. 10:44
 3/27 anonim ***** válasza:
47%
Kezdd el:"Minden igényemet kielégítő, jól fizető munkám van!" (Ha a pénztárcád engedi, csak azt a munkát vállald el, ami az igényeidnek valóban megfelel. Ha elfogadod a legelső elébed kerülőt = a kérésed, elvárásod teljesítettnek tekintendő)
2011. febr. 10. 11:25
 4/27 anonim ***** válasza:
21%
Próbáld ki: Mondogasd magadban, hogy "leviszem a szemetet" és higyj is benne. Később, amikor ténylegesen leviszed a szemetet egyszercsak rájössz, hogy ez a törvény tényleg működik.
2011. febr. 10. 12:32
 5/27 anonim ***** válasza:
100%
imádom az ilyen Illyés Viktorné féle beszólásokat, szinte 100% hogy ki se probálták amiről beszélnek
2011. febr. 10. 12:53
 6/27 anonim ***** válasza:
75%
Én a vonzás törvényét arra alkalmaztam, hogy vkit visszakapjak. Nem jött be. Pedig nagyon akartam.
2011. febr. 10. 13:48
 7/27 anonim ***** válasza:
74%
igen,de nagyon jól kell koncentrálni, az első lépés egy olyan cél legyen, ami nem túl elélhetetlen. ha apróbb dolog működik, akkor jöhet komolyabb. Én elsőre csak azzal foglalkoztam, hoyg jól nézzek ki. finom smink, előnyös ruha. és megnéztek, aztán szóltam emberekhez vásárláskor és kedvesek voltak.... amikor más igazán hiszel magadban, akkor kell a nagyobb dolgokat előszedni és persze türelemmel várni. egy állás nem ugrik be az ablakon, meg egy nyeremény sem.Fő a gyakorlat, a hit és csak lépésről lépésre.
2011. febr. 10. 13:53
 8/27 anonim ***** válasza:
23%

"imádom az ilyen Illyés Viktorné féle beszólásokat, szinte 100% hogy ki se probálták amiről beszélnek"

Próbáltam. Ha nem használnám a vonzás törvényét, akkor most nem lenne itthon repülő egyszarvúm és lila elefántom. Ezeket is úgy vonzottam ide.

2011. febr. 10. 14:32
 9/27 anonim ***** válasza:
34%

Ez egy baromság.

Ha valamit nagyon akarsz, akkor persze hogy jó eséllyel eléred. Ha nem éred el akkor csak azt mondod magadnak: lehet hogy kétségeim voltak, és ezért nem sikerült! Vagy egyszerűen: á igazából nem is akartam ezt annyira!

Hülyeség az egész. Ha valamit akarsz, akkor teszel érte, és ha szerencséd van eléred a célod, ha nem, nem. Ennyi az egész.

2011. febr. 10. 14:35
 10/27 BlackSword ***** válasza:
Persze, hogy működik... Lásd Newton, Kepler törvényeit... A föld kering a nAp körül... Gravitációs vonzás...
2011. febr. 10. 15:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!