Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Működik a vonzás törvénye?

Működik a vonzás törvénye?

Figyelt kérdés
tapasztalataitokra vagyok kiváncsi
2011. febr. 10. 09:15
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Valakit bevonzani az életünkbe: a Vonzás Törvényénél erősebb a Szabad Akarat Törvénye. Más személyek életébe nem teremthetünk bele, mert a Szabad Akarat őt is megilleti, ezért amennyiben ő a saját életét mással, más irányba tervezi, az univerzum nézőpontjából az az elsődleges.
2011. febr. 10. 17:17
 12/27 A kérdező kommentje:
kedves 14:35 kifejtenéd nekem bővebben, hogy mi az a szerencse?
2011. febr. 10. 21:04
 13/27 A kérdező kommentje:
köszi a választ KIsibolya
2011. febr. 10. 21:06
 14/27 anonim ***** válasza:
szerencse: ha az akaratodtól független dolgok úgy alakulnak hogy az neked jó. tán ez jó definíció, de biztos van jobb meghatározás a googleben! :P
2011. febr. 11. 07:10
 15/27 anonim ***** válasza:
Pár hete kezdtem ismerkedni vele, és egész érdekes... Lassan de biztosan, valami történik.... :)
2011. febr. 11. 10:04
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

Én kb egy hete néztem meg a filmet és tetszett,mert a film és ,ás könyvek együtt rávilágítottak arra,hogy az élet szép és hinni kell.

Mindegy miben hiszel csak hidj és pozitív dolog legyen.

Hisz ha elcsüggedve álsz a dolgokhoz,akkor nem is fog össze jönnni nem azért mert nem vonzod,hanem azért mert,kihagysz lehetőségeket,mindenféle hülye kifogással.

Viszont ha elhiszed a vonzás törvényét attól függően,hogy igaz e?

Akkor bizakodva álsz a dolgokhoz ,teli reménnyel és keresed és megragadod a lehetetőségeket.

Ha viszont mégsem jön össze,rálehet fogni a rossz hozzáállásra és megtanulni jobban akarni,úgy akarni,hogy ne csak a tudatos de a tudatalatti elméd is akarja majd.

És ha már a tényleg a lelked mélyéről akarod akkor minden erőddel azon leszel,hogy összehozd és végül valószínűleg sikerül is.

De nem arra való,hogy a lottón nyerj.

Én ezt a mögöttes tartalmat véltem felfedezni a vonzás törvényében.

Így véleményem szerint hinni kell benne ha mást nem is érsz el vele,de boldogságot biztosan,hisz ha szépnek akarod látni a világot akkor az is lesz és szerintem már ezért is megéri.

2011. febr. 11. 17:57
 17/27 A kérdező kommentje:
Igazad van 17:57, köszi a tartalmas válszt
2011. febr. 12. 13:22
 18/27 anonim válasza:
Ez akkor is működik, ha én pl. most elkezdtem ismerkedni egy fiúval, de még csak interneten beszélgetünk? Viszont szeretnék vele találkozni, és persze jó lenne, ha ő lenne majd a párom. Ilyenkor mit tudok tenni? Mármint a vonzás törvényével.
2011. febr. 17. 14:41
 19/27 anonim ***** válasza:

Mindenkinek ajánlom a "sikert titka plb"

című könyvet.

Ha láttad a titok című filmet akkor a könyvben sok mindenre ráismerhetsz,de a könyv nem a vonzás törvényéről szól,hanem a pozitív lelki beállítotság hatásáról,hogy hogyan érhetünk el vele sikereket.

És a vonzás törvényél szemben itt emberek élettapasztalatából merítnek.

De megkockáztatom,hogy a kettő egy és ugyanaz,mármint a könyv és a vonzás törvénye,csak itt a használata van leírva egy nem misztifikált érthető módon,ami teljesen logikus a titok című filmben taglaltakkal szemben.

Ha elolvasod az ajánlott könyvet akkor megértesz sok mindent a filmből is jobban és rájösz,hogy helyenként bizony csúnyán félrevezet a film.

Mert nem az agyhullámok misztikus kisugárzó ereje juttat sikerhez,hanem a tudatalattid amenyiben azt megfelelően programozod,mert amilyen gyorsan feladsz dolgokat és elkeseredsz épp olyan erővel vagy képes küzdeni és reményekkel telve,ha a tudatalattid ezt diktálja.

De aki többet akar tudni olvassa el a könyvet én a netről töltöttem le de aztán megvettem és most olvasom másodszor,mivel erre a tudásra szükségem van és olyan jó könyv,hogy megéri az árát meg amúgy sem volt drága kb 2000Ft lehetett de teljesen megváltoztatta a világnézetem.

2011. márc. 30. 21:05
 20/27 anonim válasza:
Kedves utolsó válaszoló: a neten hol található meg ez a könyv?
2011. márc. 31. 08:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!