Alvásparalízis vs. Démonok és sötét erők. Melyikben hiszel és milyen okból kifolyólag?
Az alvási paralízis orvosilag, tudományosan bizonyított, létező jelenség, az alvászavarok egy formája és nem pedig hit kérdése. Nem hinni benne olyan, mint nem hinni mondjuk a horkolásban, az alvajárásban, vagy abban, hogy esetleg beszélhetünk álmunkban. Aki nem hiszi, járjon utána, akár az interneten, akár bárhol! Erről ennyit.
A démonokkal és egyéb túlvilági lényekkel kapcsolatban annyi a véleményem, hogy a világ valószínűleg több, mint amit látunk, tehát elképzelhetőnek tartom a számunkra érzékelhetetlen, energiából álló lények létezését, bár erről lehet vitatkozni, ugyanis ez már nehezen bizonyítható.
Én mindenesetre úgy vagyok, hogy ha valami szokatlant tapasztalok, amit nem tudok megmagyarázni, mindenképpen az az első, hogy arra gondolok, talán létezik rá tudományos magyarázat, csak én nem ismerem és először ilyen irányban próbálom keresgélni a válaszokat.
hát, alvásparalízis van.
én volt, h felébredtem az éjszaka közepén, és nem tudtam megmozdítani semmimet percekig. szal ez nem kamu.
nagyon be voltam f*sva, h úristem febénultam, de még csak szólni sem tudtam, 1 hang sem jött ki a számon.
h démonok vannak-e, nemtom...egyszer halottak napjakor gyertyát gyújtottam, és kértem azoknak a holtaknak a szellemeit, akikre senki nem gondol, és ott vannak, h mutassanak jelet. akkor az órám mutatója visszafelé kezdett el járni...akk nagyon beparáztam, le is feküdtem.
reggel u.úgy ment az órám, mint azelőtt.
azóta már azt gondolom, csak az elem volt merülőben, vagy pár percre stikkes lett az óra.
Hiszem, ha látom.
Sokan persze bírálják ezt a szemléletet. De hogy hihetnék valamiben, amit nem tapasztalok? Soha egyetlen démon, szellem, lidérc tevékenységet sem láttam, éreztem. Nem láttam az égen sem furcsa jelenségeket. Pedig ha látnám, megtörténne, talán el is hinném, ha nem találok racionális magyarázatot rá.
Alváparalízis... Tudományosan hangzik...
Démonok... Ezoterikusan hangzik...
Manapság abban illik hinni, ami tudományos.
Ha démonok léteznek, engem megszállt egy. :) Ha nem, skizofrén vagyok.
Nekem mikor alvásparalízisem volt, Jézust kértem, hogy segítsen, de persze csak gondolatban, mert nem tudtam semmi hangot kiadni. Mint akit lekotoztek, úgy fekudtem. Viszont a szellemem éber volt. Azt hittem meghaltam. Minden esetre ez a paralízis valami nagyon rossz érzessel párosul, és szerintem igen is van koze a szellevilágnak hozzá. Ima hatására azonnal elmúlik. Nekem 2-szer volt benne részem, évek óta viszont nem. Mikor Jézust kértem, hogy segítsen, még nem voltam hívo, ma már viszont az vagyok, és se rémálmok, sem paralízis nem gyotor azóta.
Sleep Paralysis - How to Stop it - Treatment - Help - Causes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!