Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Van természetfeletti képességed?

Van természetfeletti képességed?

Figyelt kérdés

A Spektrumon most megy egy műsor (jan. 27. 15:30). Abban egy fickó felajánlott 1 millió DOLLÁRT, ha valaki mutat neki valami természetfeletti, csalás nélkül.

kéz nélkül mozgatni tárgyat, stb...

Gondoltam itt annyi okos van, szólók. Egy kis utána járást megér nektek, mégis csak 1 milla dolcsi...

2011. jan. 27. 15:40
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
22%
kanalhajlito...:))) ne rohogtess mar. mondj egy embert aki a psziches erejevel valaha is hajlitott kanalat. egyetlen egyet mutass. Jah remelem nem uri gellert akarod felhozni, mert rola mar bizonyitottak, hogy siman csal, es figyelembe veve, hogy elote buvesz volt mielott rajott, hogy neki van pszihes ereje, nem is esett messze a fatol...
2011. jan. 28. 20:25
 22/26 Jason Becker ***** válasza:
72%

Srácok! Ne már!

Ez már tényleg mindennek a teteje! Ilyen hülyeségen összeveszni...

Ha pl. valakinek van természetfeletti képessége, akkor vajon mi a frásznak esne hasra ennyi pénztől? Csak gondoljatok bele! Teljesen mindegy mi az, amit tudsz, legyen az pszichikai vagy fizikai jellegű, előbb-utóbb rájösz, hogyan manipuláld az embereket... Nehogy már mindenki tudjon róla, hiszen akkor teszem azt "Te lennél mindenben az első számú gyanúsított"

Ez olyasmi lehet, mint az X-Men. Ha láttátok a filmet...

Én nem tartom kizártnak - ugyan nem a 21. században, de később - hogy lesznek majd komoly különbségek ember és ember között, hiszen a géntérképünk folyton változik. És ne feledjétek, a génsebészet egy valós tudományág! Nem kell messze mennetek, csak a zöldségesig! Én láttam a TV-ben pl. foszforeszkáló fehéregereket. Komolyan. No comment.

Szóval ezen ne vesszetek össze...csak ki kell várni az eljöveteleét...tudományos áttörés lesz és nincs messze... :D

2011. jan. 29. 09:27
 23/26 Jason Becker ***** válasza:
72%
Bocsi...az előbb elírtam. Fluoreszkáltak az egerek! Nem mindegy (kémiailag egyáltalán)!
2011. jan. 29. 09:28
 24/26 A kérdező kommentje:

Jason, azok az egerek nem maguktól lettek olyanok, emberi segítséggel...

Abban meg nem hiszek, hogy bárkit is lehetne manipulálni, azért ne menjünk már át sci-fibe. :) Mert persze, ahogy írtad mi lesz később, meg géntudomány, de hát akkor ez sem lesz természetfeletti, csak emberi beavatkozással elért.

Nagyon összeveszni nem tudunk, csak itt mondjuk a magunkát, egyik ezt másik azt, vitázunk. :)

2011. jan. 29. 09:44
 25/26 anonim ***** válasza:
Nem bírom ki hogy ne írjak 1 kommentárt... Fel tesznek ide 1 kérdést legyen bármilyen okból és az az első ennek a szégyen és gyalázatos nép-nek hogy oltás oltás oltás... Ez tényleg mindennek a teteje ilyet még nem láttam komolyan mondom... Az aki nem tud hozzá szólni a kérdéshez az ISTEN SZERELMÉRE MÁR miért nem tudja be fogni azt a mocskos száját ????? Az ilyeneket leg szívesebben fel pofoznám.... 19/L
2011. ápr. 8. 23:21
 26/26 anonim ***** válasza:
Na elelt 6 év , hol az az áttörés????
2017. aug. 5. 18:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!