Van természetfeletti képességed?
A Spektrumon most megy egy műsor (jan. 27. 15:30). Abban egy fickó felajánlott 1 millió DOLLÁRT, ha valaki mutat neki valami természetfeletti, csalás nélkül.
kéz nélkül mozgatni tárgyat, stb...
Gondoltam itt annyi okos van, szólók. Egy kis utána járást megér nektek, mégis csak 1 milla dolcsi...
Srácok! Ne már!
Ez már tényleg mindennek a teteje! Ilyen hülyeségen összeveszni...
Ha pl. valakinek van természetfeletti képessége, akkor vajon mi a frásznak esne hasra ennyi pénztől? Csak gondoljatok bele! Teljesen mindegy mi az, amit tudsz, legyen az pszichikai vagy fizikai jellegű, előbb-utóbb rájösz, hogyan manipuláld az embereket... Nehogy már mindenki tudjon róla, hiszen akkor teszem azt "Te lennél mindenben az első számú gyanúsított"
Ez olyasmi lehet, mint az X-Men. Ha láttátok a filmet...
Én nem tartom kizártnak - ugyan nem a 21. században, de később - hogy lesznek majd komoly különbségek ember és ember között, hiszen a géntérképünk folyton változik. És ne feledjétek, a génsebészet egy valós tudományág! Nem kell messze mennetek, csak a zöldségesig! Én láttam a TV-ben pl. foszforeszkáló fehéregereket. Komolyan. No comment.
Szóval ezen ne vesszetek össze...csak ki kell várni az eljöveteleét...tudományos áttörés lesz és nincs messze... :D
Jason, azok az egerek nem maguktól lettek olyanok, emberi segítséggel...
Abban meg nem hiszek, hogy bárkit is lehetne manipulálni, azért ne menjünk már át sci-fibe. :) Mert persze, ahogy írtad mi lesz később, meg géntudomány, de hát akkor ez sem lesz természetfeletti, csak emberi beavatkozással elért.
Nagyon összeveszni nem tudunk, csak itt mondjuk a magunkát, egyik ezt másik azt, vitázunk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!