Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Természetfeletti képesség?...

Természetfeletti képesség? Vagy ez csak álom marad?

Figyelt kérdés
Van köztetek olyan aki álmába este valami furcsa lénynek érzi magát és 4 kéz láb futkos esetleg 2-3 méter magasba ugrál ? 6-7 éves korom óta havonta 1x álmodok ilyet és a valóságban is érzem ugyan azt az érzést mint az álomban ezt gondolom nem tudjátok el képzelni csak az aki esetleg már át élte ezt az érzést álmába és hiszek aban hogy ezeket a képességeket a valóságban is lehet kivitelezni ... na mind1 nagyjából ennyit tudtam le írni ezt nem lehet szavakba ölteni és meg fogalmazni aki tudja esetleg sejti illetve vele is történt már hasonló dolog vagyis álmában ilyenek az írjon pls és vegye fel velem a kapcsolatots privátban ! OFF-ot nem kérek ez csak azoknak szól akik ismerik ezt az érzést és álmodtak ilyen dolgokról... A hülye gyk-s takony gyerekek kíméljenek ! THX ! 21/f
2011. jún. 27. 18:13
 1/9 anonim ***** válasza:
pofon egyszerűen kiderítheted. készíts magadról éjszakánként videófelvételt. amúgy szerintem csak álom marad :) 16/f
2011. jún. 27. 18:17
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális kommentet. Egyébként 1 videófelvétellel mit érek el ha este magamat le kamerázom miközben alszom ? Ha arra gondolsz hogy valami szokatlan történik miközben alszom azt nagyon nehéz lenne le videózni mivel ez az álom nagyon ritka... Ahogy írtam is havi 1x álmodom csak ilyeneket... De nagyon furcsa érzés főleg a valóságban este mikor sétálgatok kinn...
2011. jún. 27. 18:21
 3/9 anonim ***** válasza:
ha tudnák privátot írni...véletlen nem teliholdkor van ez?
2011. jún. 27. 18:23
 4/9 anonim ***** válasza:
Szerintem csak nagyon érdekesnek, életszerűnek találod az álmot, ezért esténként mindig eszedbe jut, és kicsit talán még a déjá vú érzéshez is hasonlítható.
2011. jún. 27. 19:15
 5/9 anonim ***** válasza:

ma 18:17 vagyok

nem addig vedd fel amíg nincs újra ilyen álmod. nem 1 alkalomra gondoltam :D

2011. jún. 27. 20:18
 6/9 A kérdező kommentje:
Értem hát majd próbálok videót is csinálni egyébként itt 1 elérhetőség : lemon000@windowslive.com csak az vegyen fel aki komolyan tud erről a témáról beszélgetni !
2011. jún. 27. 20:31
 7/9 anonim ***** válasza:

ma 18:17 v.

mellesleg kicsit "utánajártam". gondolom a "különleges képesség" alatt azt érted, hogy éjjelente átváltozol és mászkálsz. nos itt van egy kis farkasemberes történet ami állítólag ""igaz"" (több mint a semmi) és itt azt írja, hogy az átváltozás napokig tartott. kétlem, hogy órák alatt te át tudnál változni és vissza. itt a link:

[link]

2011. jún. 27. 23:26
 8/9 Anyomika ***** válasza:
Álmodba azt csinsz amit akarsz mert ha rájösz hogy álmodsz akkor már te irányítod azt hogy mit és hol csinálod. Ezért csodás dolog az álom világ.
2011. júl. 5. 23:03
 9/9 anonim ***** válasza:

utolsó erről én is hallotam!

Az álmok birodalma a tudatalatti birodalma. Akkor ugyanis a tudat kikapcsol, és átadja helyét a tudatalattinak. Ezért a félelmek rémálmok formájában testesülnek meg, főleg, ha a való életben szőnyeg alá söpörjük őket és nem veszünk róluk tudomást.

A tudatos álmodás arról szól, hogy bár a tudatalatti birodalmában vagyunk, mégis képesek legyünk bekapcsolni elménket, kiértékelni az ott tapasztalt dolgokat, információkat, és szükség esetén, egy hosszú folyamat során át tudjuk írni a tudatalatti programozásunkat is.

Jó tudni, hogy az elmének hatalma van a tudatalatti felett. Egyedül az elme képes átírni a tudatalatti programokat!

Az álom azonban a tudatalatti birodalma, így fontos információkat közöl számunkra saját tudatalattink tartalmáról.

Ha már megtanultuk a tudatos álmodást, akkor álom állapotban képesek vagyunk más dimenziókba utazni, tapasztalatokat szerezni. Ezt hívják asztrálutazásnak.

Kedves Kérdező!

Én már voltam ugy hogy nem tom hogy csináltam macskának hittem magam xD szüleim fél óráig néztek hogy nyalogattam magam fel keltem jót röhögtünk mikor el mesélték!xD

2011. júl. 12. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!