Természetfeletti képesség? Vagy ez csak álom marad?
ma 18:17 vagyok
nem addig vedd fel amíg nincs újra ilyen álmod. nem 1 alkalomra gondoltam :D
ma 18:17 v.
mellesleg kicsit "utánajártam". gondolom a "különleges képesség" alatt azt érted, hogy éjjelente átváltozol és mászkálsz. nos itt van egy kis farkasemberes történet ami állítólag ""igaz"" (több mint a semmi) és itt azt írja, hogy az átváltozás napokig tartott. kétlem, hogy órák alatt te át tudnál változni és vissza. itt a link:
utolsó erről én is hallotam!
Az álmok birodalma a tudatalatti birodalma. Akkor ugyanis a tudat kikapcsol, és átadja helyét a tudatalattinak. Ezért a félelmek rémálmok formájában testesülnek meg, főleg, ha a való életben szőnyeg alá söpörjük őket és nem veszünk róluk tudomást.
A tudatos álmodás arról szól, hogy bár a tudatalatti birodalmában vagyunk, mégis képesek legyünk bekapcsolni elménket, kiértékelni az ott tapasztalt dolgokat, információkat, és szükség esetén, egy hosszú folyamat során át tudjuk írni a tudatalatti programozásunkat is.
Jó tudni, hogy az elmének hatalma van a tudatalatti felett. Egyedül az elme képes átírni a tudatalatti programokat!
Az álom azonban a tudatalatti birodalma, így fontos információkat közöl számunkra saját tudatalattink tartalmáról.
Ha már megtanultuk a tudatos álmodást, akkor álom állapotban képesek vagyunk más dimenziókba utazni, tapasztalatokat szerezni. Ezt hívják asztrálutazásnak.
Kedves Kérdező!
Én már voltam ugy hogy nem tom hogy csináltam macskának hittem magam xD szüleim fél óráig néztek hogy nyalogattam magam fel keltem jót röhögtünk mikor el mesélték!xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!