Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Van természetfeletti képességed?

Van természetfeletti képességed?

Figyelt kérdés

A Spektrumon most megy egy műsor (jan. 27. 15:30). Abban egy fickó felajánlott 1 millió DOLLÁRT, ha valaki mutat neki valami természetfeletti, csalás nélkül.

kéz nélkül mozgatni tárgyat, stb...

Gondoltam itt annyi okos van, szólók. Egy kis utána járást megér nektek, mégis csak 1 milla dolcsi...

2011. jan. 27. 15:40
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
85%
Ha megvágom magam, három nap alatt begyógyítom a sebet. Önerőből.
2011. jan. 27. 16:01
 2/26 anonim ***** válasza:
71%

Magyar létemre 2 idegennyelvet beszélek anyanyelvi szinten akcentus nélkül, további 3-at meg középfokon.

Ugye én nyertem? xD :))))

2011. jan. 27. 16:09
 3/26 A kérdező kommentje:

Gratula mindenkinek!! :)

Igazából azokra lennék kíváncsi, akik mindig itt osztják az észt, hogy ők erre meg arra képesek. Itt a lehetőség, hogy megmutassák, és nem kis zsét kaphatnak. Lehet, hogy akkor még sincs senkinek természetfeletti ereje.

Nem tudom, ha nekem lenne, tutti felkeresném a fickót. EGY MILLIÓ DOLLÁR!

2011. jan. 27. 16:14
 4/26 anonim ***** válasza:
57%
Figy, ha felmondok neked egy Obama beszédet tökéletes amerikaisággal és utánna egy Fidel Castro beszédet kubai kiejtéssel, aztán felmutatom a személyimet, akkor jön az egy milla? :D
2011. jan. 27. 16:22
 5/26 A kérdező kommentje:
Marcelo88, azt ne tőlem kérdezd. Adtam támpontot, hol kell elindulni, nem nekem van különleges képességem. Akinek meg van, hát érjen már meg egy kis fáradozást az a pénz.
2011. jan. 27. 16:28
 6/26 anonim ***** válasza:
87%
en tudok kanalat, villat kest es vasuti sineket hajlitani. Egyebkent egy kohoban dolgozom es valahogy senki nem becsuli ezt a tulajdonsagomat
2011. jan. 27. 17:07
 7/26 anonim ***** válasza:
54%

egyebkent kedves kerdezo.

ha mar kicsit pokhendien teszed fel a kerdest, egy kis utanajaras sokat segitene rajtad...

1, a ficko neve James Randi ( www.randi.org)

2, a pontos kiiras szerint nem kell megmutatni, HOGY csinalja valaki, csak vegre kell hajtani. AZaz nem kell tudnod, hogy hogy latod a jovot, csak mutasd be h latod, nem kell tudnod hogy hajlik a kanal, csak hajlitsd el, nem kell tudon, hogy hogy erted amit a csecsemok mondanak, csak bizonyitsd be h erted.

3, nem most ajanlotta fel ezt a penzt, hanem a 60 as evekben, es akkor az 1000 dollar volt. Azota nott ez egymilliora.

4, senkinek soha nem sikerult meg elvinni a penzt es nem azert mert a teszt kegyetlen lenne, hisz a tesztet az aktualis termeszetfeletti kepesseggel biro egyed szolgaltatja, azaz a tesztet nem akkor ismeri meg amikor odaer a szobaba, hanem vele egyutt kesziti elo egy fuggetlen bizottsag

5, gyakran eri oket az a vad, hogy nincs is ez a penz. De van. bankgarancia van mar ra. Azaz egy bank hivatalosan allitja, hogy ha valaki megfelel a teszten, viheti a zset.

5, James Randi egyaltalan nem tudja elerni, hogy adott esetben te megbukj a teszten, mert nem o az aki eldonti, hogy ki teljesitett es ki nem, megha benne is van a bizottsagban.

6, ha van valaki akinek van ilyen kepessege,en egy jelkepes osszegert megcsinalom neki a teljes angol palyazatot.

egyebkent igen igaz egy ficko felajanlott 1m dollart ha valaki mutat valamit...

2011. jan. 27. 17:15
 8/26 A kérdező kommentje:

Nem rajtam kell segíteni... ezt úgy bírom, hogy felajánlok egy lehetőséget, hogy végre bizonyítsatok, nem kis lóvéért, és akkor pökhendi vagyok? Unalmas, hogy mindenkinek olyan nagy a szája és mégsem tudják bebizonyítani a természetfeletti dolgokat. Ahogy írtad 60-as évek óta tutti. Azért érdekes.

Eszem ágában nem volt utána nézni, gondoltam, akit érdek az majd utána néz, biztos van annyi esze, ha már természetfeletti erőkkel bír.

Na mindegy, nem engem kell ócsárolni. Nem akarom ezt is egy olyan kérdéssé tenni, ahol elkezdjük egymást szidni. Volt egy kérdés, kíváncsi vagyok, hogy hogy látják azok, akik írták már, hogy tudnak tárgyakat mozgatni gondolattal... vagy mivel. Az ő véleményükre lennék kíváncsi inkább.

2011. jan. 27. 17:34
 9/26 A kérdező kommentje:
Mint írtam, nem vitafórumot nyitottam. :) Én igazából nem ismerem ezt a fazont, csak ma hallottam róla, de szerintem utána nézek, jófejnek tűnik. Még mindig várom a mágusokat, akik szeretnének egy kis potyapénzt.
2011. jan. 27. 22:22
 10/26 anonim válasza:
54%
Ne haragudj, de szerintem ezek a műsorok már előre meg vannak tervezve.. Majd valószínűleg odaállítanak vmi Gyurigeller utódot és meg is van a show.
2011. jan. 27. 22:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!