Van természetfeletti képességed?
A Spektrumon most megy egy műsor (jan. 27. 15:30). Abban egy fickó felajánlott 1 millió DOLLÁRT, ha valaki mutat neki valami természetfeletti, csalás nélkül.
kéz nélkül mozgatni tárgyat, stb...
Gondoltam itt annyi okos van, szólók. Egy kis utána járást megér nektek, mégis csak 1 milla dolcsi...
Igen, van! De... azt hiszem, mindenkinek, csak elfojtják! Privátban elmondom, ha érdekel!
...a human being or something more...
Jah, azt elfelejtettem mondani, hogy pénzért az én hajam is korpásodik...ha értitek, mire gondolok. Aki ilyen képesség birtokában van, az bizony nem az övé, hanem máshonnan adatik és nem illik vele vagánykodni, mert nem fog működni. Ezzel aki pénzt keres (ettől pénzt vár) az egy hazug csaló.
Ennyit erről.
Először is:Mi számít természetfelettinek?Mi a természetes?Ezt ki kéne fejteni bővebben.
Kérek először definíciót.Köszönöm.
Hát úgy látom megint csak a terelés megy. Utolsó definíciót kapsz két kattintással a netről...
Nekem meg ne mondja senki, hogyha valakinek bármiféle természetfeletti képessége lenne nem csábulna el ennyi pénz hallatán. KAMU!
Én még mindig várom azok válaszát akik esetleg jelentkeznek a pénzjutalomra...
max parasztasszony. Nem tudom miből következtettél arra, hogy ritka nagy paraszt vagyok.
Feltettem egy kérdést és érdekes egyből letámadtok engem, meg, hogy az a fickó is hülye... mondhatnám, hogy te nagyobb paraszt vagy, de nem erről akartam vitázni, hogy ki a nagyobb paraszt.
Kicsit csalódtam, mert azt hittem először, hogy sok embernek örömet okozok ezzel a hírrel, hogy majd ujjongva írnak, hogy végre!
Azt nem értem, hogy ha valakinek tényleg van ilyen képessége, akkor egy ilyen kérést miért vesz támadásnak?!
Kicsit keveritek a szezont a fazonnal. Se nem pökhendi se nem paraszt nem vagyok. Talán finoman szólva cinikus. De szerintem van is miért...
Engem akkor is érdekelne az a pillanat, mikor egy "mágus" kezet fog Randivel és átveszi a pénzt.
Nem kérek több sértő választ, köszönöm. Nem azzal kell meggyőzni valakit, hogy leparasztozzátok. Úgy látszik jobb érvetek nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!