Éreztetek már halálvágyat?
Az a helyzet velem,hogy szivesebben vonz a halál ,mint az élet.Nem vagyok depis,se tini ,se emós és öngyilkos sem akarok lenni.Szerettem élni és most is ráfoghatjuk,hogy szeretek,de már nem tesz boldoggá.Inkább a halál uténi élet érdekel,azt még nem ismerem.
Lehet,hogy a kérdést az"egészség" topicba kellett volna irni,de akkor csak azt irnák,hogy forduljak szakemberhez.
Én is biztos vagyok benne,hogy mindent,ami létezik valami INTELIGENCIA hozott létre.Hiszen az embereknek is kellett némi inteligencia,hogy azokat a technikai dolgokat megcsinálja,amik ma vannak.Azok sem maguktól vanak.
Tehát van valami TUDAT,valami ISTEN szerintem is,de nem hinném,hogy a bibliai istennek ehhez köze lenne.
Isten teremtett minket,tehát az eszünket is neki köszönhetjük.
Persze a az autót,az épületeket,stb. az ember alkotta.
Az ember viszont Isten alkotása.
Lehet,hogy ezeket a dolgokat az ember magától találta ki,de lehet,hogy Isteni sugallat volt... :)
Igen. 15-18 éves koromig. Az elmúlt egy év során azonban ritkábban, kivéve vizsgaidőszakot XD
Nem feltétlenül betegség (nálam állítólag az volt).
Igen, a nagy bummal kezdődött minden. Hogy miért? Mert magyarázatot tudunk rá adni, látjuk a jeleit és a következményeit. A fizikába nem lehet belekötni, mert szinte mindenre van időnk. És egy dolog istenről és a Luciferről. Isten azt szeretné, ha azt tudnánk, amit ő "mond" nekünk. Ellenben tudomásom szerint Lucifer a tudomány pártfogója, addig vizsgálódik és kétkedik, amíg egy állításról teljes bizonyosságot nem szerez. Ezek után melyik a szimpatikusabb...?
Én is megnézném, milyen a halál. Természetes, hogy az ember kíváncsi, mi történik a tudatával azután, hogy a teste elpusztult. Kíváncsi vagyok, vannak-e szellemek, esetleg tényleg létezik mennyország, vagy a görög-római alvilág. Érdekes dolog a halál: nem feltétlenül akadnék ki, ha megtudnám, hogy mikor fogok meghalni.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!