Köztetek van itt olyan aki már meghalt de újraélesztették? Például szívrohamban. Mit éreztetek?
Úristen ez durva :D
Amúgy énis hallottam ilyenekről, hogy látnak egy fényalagutat, és elkezdenek besétálni. Nem tudom, hogy ötlötték ki ezt a feltételezést, de azt mondják, hogy aki megpillantja szent Pétert annak nincs vissazút. és ezt honnan tudják? :D
Na itt az ideje, h eloszlassamm a feltételezéseket :) (olyan jó ilyen beképzelten kezdeni).
Amit írok, azt a discovery is alátámasztotta, úgyhogy nem kitalált hülyeség.
Mikor vki halálközeli állapotba kerül, ak a szemben lévő idegi kisülések véletlenszerűek lesznek, és mivel a szemcsatorna középtáján található a legtöbb fényérzékeny receptor, ezért ott több az inger, és ez okozza a fénylő alagút effektust.
A hallucinációk pedig annak tudhatók be, h ilyen nagymértékű stresszhelyzetben az agy ópiátszerű anyagokat juttat a vérkeringésbe, amelyek ilyen hatást fejtenek ki.
Az sztem meg csak parasztvakítás, h vki olyasmit látott halott állapotban, amit am nem, fogadok, h amerikai mende-monda, mert azokat könnyű átverni, de ti ne legyetek becsaphatóak ;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!