Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ez mi lehetett?

Ez mi lehetett?

Figyelt kérdés
Elalvás előtt relaxációs gyakorlatokat szoktam végezni.Nemrég minden simán ment,és elaludtam...Aztán egy hang figyelmeztetett valami szörnyűre,és én magamhoz tértem kb félig öntudatlanul,de úgy éreztem,néma csöndben kell maradnom,értsd nem szabad gondolkodnom,éreznem,nehogy az a valami rám találjon.Konkrétan lapultam,mint préda a dzsungelben.Kicsivel később "magamhoz" tértem,és ugyanúgy szürreálisnak tűnt az egész,épp,ahogyan most is.

tegnap 20:52
 1/4 Grimfox ***** válasza:
Valamilyen fokú alvási bénulás/alvásparalízis.
tegnap 21:18
 2/4 anonim ***** válasza:
testen kívüli élményben lehetett részed, és olyan lénnyel (entitással) találkoztál amitől megijedtél, ő is észrevett, de te próbáltál valahogy észrevétlen maradni, mert nem tudtál mit csinálni, fenyegetve, bizonyos szinten veszélyben érezted magad. Én így gondolom.
tegnap 21:49
 3/4 anonim ***** válasza:
kettes vagyok... Nem bíztos hogy gonosz entitás. Csak új volt még neked ez a dolog, ilyet még nem tapasztaltál, és hát ugye, hogy az ember fél az új, ismeretlen dolgoktól, ösztönösen fél.
tegnap 21:52
 4/4 Darius- ***** válasza:
Energiát szívott el a túlvilági valami.
ma 01:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!