Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Jelenlét érzés furcsa szaggal?...

Jelenlét érzés furcsa szaggal? Mi lehetett ez?

Figyelt kérdés

Gyerekkoromtól a mai napig gyakran van részem abban a kellemetlen érzésben, hogy ha egyedül vagyok a lakásban, akkor is hirtelen jön egy érzés, mintha lenne ott valaki /valami ellenséges, fenyegető jelenlét. Ott van, csak épp nem látom. Ez az érzés

általában hirtelen, váratlanul, minden ok és előzmény nélkül jön. Régebben ilyenkor elmenekültem az adott helyről. Így felnőtt koromra gyengült ez az érzés, mert megtanultam uralni, de azért még megvan.

Nos lényeg, hogy fiatalabb koromig, ugy kb 14 éves koromig, amikor ezt a jelenlétet éreztem, akkor gyakran társult ehez az érzéshez egy különös szag is. Nem vicces! Nem mondanám valami büdös, penetráns szagnak, nem ilyen jellegű volt. Inkább olyan, idegen, azonosíthatatlan és félelemkeltő. Talán inkább kissé vegyszerre emlékeztető. Nem tudom.. Az a baj, hogy semmihez sem tudnám igazán hasonlítani.

Később ez valahogy elmúlt nálam és már csak a zavaró érzés maradt meg ugyan úgy, de mást nem éreztem.

Valakinek valami hasonló?

Mégis mi a fene lehet ez az egész?

Az is fontos lehet, hogy a jelenlétérzéshez kapcsolodott a különös szag mindíg. Máskor, önmagában a szag sosem fordult elő. Nem volt mindennapos ez persze. De jó párszor azért előfordult életem során.

A jelenlét érzés előfordult a szag nélkül is, de a szag jelenlét nélkül sosem.

aug. 18. 16:32
1 2
 1/15 anonim válasza:
0%
Vannak erre gyógyszerek.
aug. 18. 20:52
 2/15 anonim ***** válasza:
Stanley Kubrick - The Shining
aug. 18. 21:08
 3/15 A kérdező kommentje:
A ragyogás. Azt láttam. De nem értem az összefüggést a történetemmel.
aug. 18. 21:27
 4/15 anonim ***** válasza:
Pedig Halloran ott beszél szagról stb...
aug. 18. 21:48
 5/15 A kérdező kommentje:

Hát már jó régen láttam ezt a filmet és ez valahogy kimaradt nekem. Tudom, szellem jelenségekkel kapcsolatba hozhatók szagok, illatok is. Amik jellemzőek voltak az illető életében. Pl a megszokott parfümjének illata. Talán ezzel akarják tudatni a kilétülket.

De ez egy teljesen ismeretlen szag volt, semmit, senkit nem tudnék hozzá kapcsolni vagyis hát de, ezt a gonosz jelenlétet. De azt szag nélkül is érzékelném.

aug. 18. 22:08
 6/15 Grimfox ***** válasza:
Ha nem ártott neked semmilyen formában annak ellenére, hogy éreztette veled a jelenlétét, akkor nem biztos, hogy ott is van ténylegesen. Ha valaminek, ami rosszindulatú érzed a jelenlétét, annak nem csak a jelenlétét éreznéd. Főleg ha ilyen régen jelen van. Inkább valamilyen szorongásból fakadó érzékcsalódásnak gondolnám. Ami elég erőteljes, vagy elég közel van az élőkhöz, hogy ilyen intenzíven érezd, az bizony már ártott volna neked, vagy a környezetedben lévő gyengébb élőlényeknek.
aug. 18. 23:49
 7/15 Kedves Vezető ***** válasza:

Elsőre valami skizo árnyalatú zavarra gondolnék, így zárjuk is ki:

Volt valaha pszichiatriai betegséged, kezelt/kezeletlen.

Gyógyszert szedsz ?

aug. 18. 23:57
 8/15 Kedves Vezető ***** válasza:
*volt e ? akart lenni, bocs.
aug. 18. 23:58
 9/15 A kérdező kommentje:
Én ezt egy gyerekkori meghatározó rossz élményemhez tudom kapcsolni. Amikor láttam egy jelenést (fizikai formában). Nem tudom hogy akart e bántani, mert a találkozás lényegére nem tudok visszaemlékezni. De voltak gyerekkoromban furcsa baleseteim, többször majdnem bele is haltam többek között balesetekbe. Ez a fura balesetes korszak 14, 15 éves korom körül kb megszűnt, de akkor jöttek másabb gondok, csak finomabb, alattomosabb formában. Persze nem biztos, hogy ezekben tényleg van összefüggés, de van rá gyanúm. Mindenesetre a gyerekkori dolgok furcsasága azért még a szkeptikus szűleimnek is furcsa volt.
aug. 19. 00:12
 10/15 anonim ***** válasza:
0%
Ez a gonosz jelenléte, amivel kapcsolatban nagyon fontos beszélned egy katolikus pappal. Minél előbb!!
aug. 19. 06:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!