Tanító szakos 18-21 éves nappalisok (Szeged, vagy Debrecen), akik jelenleg ott tanultok: elképzelhetetlen, vagy min. furcsa lenne nektek, ha egy még nem egészen negyvenes férfi jelentkezne nappalira? Vagy meg tudnátok barátkozni eme ténnyel idővel?
Munkalehetőség megoldott, kötetlen időben dolgozhatok, így a napi bejárás nem jelent problémát.
Azért nem a levelező, mert ezen szakra mondják a legtöbben, hogy a legjobban igazán csak nappalin lehet ezt a hivatást elsajátítani, levelezőn sok minden kimarad(hat), vagy nem úgy adják le. És voltam már régebben levelezőn, a tanárok hozzáállása is minimum kiborító volt. Persze lehet más egyetemeken (például Szegeden, vagy Debrecenben) máshogy állnak a leadott anyaghoz a tanárok, óraadók...
Köszönöm, nekem egyszer több, mint elég volt.
Nem tanító szakon vagyok és nem is Szegeden vagy Debrecenben, de nappalin tanulok (orvosi) és itt egyáltalán nem furcsa, hogy vannak 30-40 éves hallgatók is.
Szerintem a korod ne tartson vissza, ha amúgy azt érzed, hogy menne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!