Mit kezdjek ezzel az érzéssel, érdemes spirituális dologra gondolnom?
Férjhez mentem ugyan, de közben valaki már elkezdett tetszeni. Mivel messze lakik, és csak képet, videót láttam róla,valamint nem lehetne a hivatása miatt kapcsolata, emiatt nehezen, de elnyomtam magamban az érzést. Az esküvő után még kicsivel elvoltam, aztán újra előjött az érzés a másik férfi iránt. Azóta bármit teszek, egyszerűen egyre erősebben érzem... Megmagyarázhatatlan kötődést érzek iránta, mintha ezer éve ismerném, mintha csak egymásra vártunk volna, mintha érezném őt többször napközben, főleg, mikor el vagyok keseredve, vagy valamit fel akarok adni.
Az a baj, hogyha mi egymást akarnánk, ahhoz mind a kettőnknek fel kellene adni valamit, neki a hivatását, nekem meg a házasságom. Egyszerűen nem tudok nem rá gondolni, annyira vonz.
Azon gondolkozom, hogy én vagyok e ennyire bolond, hogy megtetszik egy kép, és álmodozok, mint egy tini, vagy ez lehet valami komolyabb is?
31/N
Álmodozol. Csak képen, videón láttad, személyesen nem is ismered. Valószínű nem adná fel érted a hivatását, ha eddig még csak személyesen sem találkoztatok. Egyáltalán beszélgettetek már?
Tedd fel magadnak a kérdést, hogy miért házasodtál meg? Milyen a kapcsolatod a pároddal? Beszélgessetek erről őszintén, nyíltan. És döntsd el mit szeretnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!