Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » A vulkán milyen spirituális...

A vulkán milyen spirituális jelentéssel bir?

Figyelt kérdés
Sziasztok, A vulkán milyen spirituális jelentéssel bir? Mit jelképez ha ez kezdett el "vonzani"? köszönöm szépen
tegnap 14:22
 1/9 Grimfox ***** válasza:
83%

Keress rá Hephaistus, és Vulcanus mitológiájára. Ha az antik európai jelentés érdekel.

Hawaii mitológiájára is érdemes, ott is komoly szerepe van a vulkánoknak. Esetleg a Japán mitológiában Izanagi, és Izanami történetére, azon belül is a tűz, Kagutsutchi születésére.

tegnap 14:47
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.
tegnap 14:49
 3/9 anonim ***** válasza:
tegnap 17:46
 4/9 anonim ***** válasza:
70%

A vulkán legjellegzetesebb tulajdonsága a fortyogás és a kitörés. Szerintem erre kéne koncentrálni.

Lehet hogy valami kitörőben van.

Én nem mondanám túlzottan pozitívnak, de azért no para.

tegnap 17:48
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigieket. :)
tegnap 18:58
 6/9 anonim ***** válasza:
Az ösztönvilág felbukkanása életünkben (általában fortyogó indulatok, érzelmek formájában)
tegnap 22:08
 7/9 anonim ***** válasza:

Valaminej a születésével is lehet kapcsolatban. Víz alatti vulkanok kitöresével akar szigetek is születhetnek.

Szóval az előzőekhez én még hozzátenném valaminek a születését, ami lent a mélyben már megvan, és az ezzel járó átalakulást.

És nem, meg feltétlenül negatív.

Bárminek a létrejötte jár amivel jár (ez sem negatív és se nem pozitív)...

Aki szült már vagy szülésen ott volt, tudja...

ma 02:48
 8/9 anonim ***** válasza:
Ez is igaz...
ma 06:39
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm valóban a jelenlegi élethelyzetem elég stresszes, és az érzelmeket most jobb bennt tartani, tehát valóban igy lehet ahogy irjátok, már ugye a szimbólikus jelentés. Érdekes téma az új dolgok születése is. Ugye az hogy a vulkán új szigeteket épithet ahol 1 új kezdet van. (itt nem a földi dologra , hanem a szimbolikus értelemre gondolok)
ma 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!