Vannak itt spirituális emberek?
Figyelt kérdés
Én eléggé lelkis embernek tartom magamat... Szeretném bevonzani magamnak a szeretet energiáit és hirdetni a békességet az emberek között.. Szeretnék minél magasabb energiaszinten rezegni, hogy magasabb rezgésszámon éljek. Eggyé akarok válni az univerzummal, hogy elérhessem az örök harmóniát.. Célom, hogy minél tudatosabban éljem az életemet, "felébredt" emberként. Vannak még itt ilyen emberek?tegnap 22:14
1/8 A kérdező kommentje:
Szeretném elérni a tudatosság legmagasabb fokát és megemelni az energetikai rezgésszámomat is.
tegnap 22:18
2/8 anonim válasza:
A gyk a legjobb hely, itt már mindenki túl van ezen, sokat fejlődhetsz itt.
3/8 anonim válasza:
🤮🤮🤮🤮🤮
Van erre egy külön kategória, oda írj ilyeneket
🤮🤮🤮🤮🤮
4/8 A kérdező kommentje:
És minden mérgező, negatív energiát száműzni akarok az életemből. Szükségem van egy testi-lelki nagyméregtelenítésre, hogy megtisztuljak teljesen.
tegnap 22:23
5/8 A kérdező kommentje:
3# Csak azért írtam eme kérdést ide, hogy van-e itt hasonló lélektársam.
tegnap 22:25
7/8 A kérdező kommentje:
Ha esetleg zavar valakit a kérdésem, rakja át az Ezotéria rovatba.
tegnap 22:31
8/8 anonim válasza:
Nem mondanám spirituális embernek magam, de én is szeretném már bevonzani a jót, mert mostanság nem sok jót kaptam az univerzumtól. Beszélgethetnénk..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!