Én eléggé lelkis embernek tartom magamat... Szeretném bevonzani magamnak a szeretet energiáit és hirdetni a békességet az emberek között.. Szeretnék minél magasabb energiaszinten rezegni, hogy magasabb rezgésszámon éljek. Eggyé akarok válni az univerzummal, hogy elérhessem az örök harmóniát.. Célom, hogy minél tudatosabban éljem az életemet, "felébredt" emberként. Vannak még itt ilyen emberek?
Én inkább aludni szeretnék. Miért akarsz felébredni? Ha gondolod felébresztelek hajnalban, ha túl korán ébredek. Csak azt nem értem az neked mire jó.
nov. 30. 22:30
12/16 anonim válasza:
Hol volt eredetileg feltéve a kérdés, melyik kategóriában?
dec. 1. 17:22
13/16 anonim válasza:
Első lépés. Felejtsd el azokat az oldalakat olvasni, ahol ilyenekkel találkozol: "bevonzani", "energiaszinten rezegni", "magas rezgésszám", "eggyé válni az univerzummal", "felébredt ember".
Ezek kókler tanítók és oldalak szavai. Sosem jutsz sehova, ha ilyen tanítókra hallgatsz. Maximum még jobban összezavarnak.
dec. 2. 08:31
14/16 anonim válasza:
Igen, sok esetben ezek spirituális egoisták, akik próbálnak hatásvadászkodni a spirituális fogalmakkal. A való életben kell spirituálisnak lenni, mondjuk imádkozni, meditálni, adni a koldusnak egy 200-ast, vagy lesegíteni egy idős nénit a villamosról.
Többet ér ha segítesz valakinek aki rászorul, mint puffogtatni ilyen szavakat.
Ne feledd hogy az egész élet át van szőve spiritualitással, maga a spiritualitás, csak nehéz meglátni a sok ganajban.
dec. 2. 13:05
15/16 anonim válasza:
A lehető legmagasabb rezgést meditációval érheted el. A szeretet legfelsőbb formáját is így lehet elérni. Astral projection a neve a meditáció típusának, én ezzel értem el. Az astral body-val való utazgatás helyett belefelé kell fordulni. A mellkasnál lévő éned, a lélek a kulcsa ennek. Az 'astral body'-val kell visszafele ásni, bemélyedni önmagadba, hogy az árnyékot fel lehessen dolgozni. Ez nem tudom, hogy előfeltétele-e, de az igen, hogy találd meg magad, mint gömb formájú lelket az astral body közepén és ezzel kell keskeny visszautat találni a Forráshoz. A közepén lehet a visszamenni alázattal és imádsággal.
dec. 23. 05:16
16/16 anonim válasza:
Vegyél egy spéci vibrátort és ülj bele. Annak elég magas a rezgésszáma.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!