Olyan oldalt keresek, ahol spirituális, ezoterikus elvbarátokkal tudnék eszmét cserélni. Eddig a spirit, és keresztenytars oldalakra találtam, de igazából egyik sem az, mint amilyenre én gondoltam. Ismertek ezoterikus társkereső oldalakat?
Mi nem így működik?
Beszélgetni szeretne hasonló témáról...Akkor hogyan működik? Magában beszéljen vagy mi?
Amugy kérdező sajnos nem tudok ilyet. Itt a gyakorin is rengeteg a troll meg ugye ki mit ért ezoteria meg spiritualitás alatt, szóval ez sztem így lenne máshol is.
Én az ilyen beszélgetésekről letettem, mert itt az ezo kategoriában is nagyon jol lehet látni hogy ahany ember annyiféle magyarázata lesz hirtelen a spirituális dolgoknak, és persze midnegyik a magáéra hiszi azt hogy igaza van.
Úgyhogy én pl egyedül keresek, mert biztosan nem tudok semmi és csak olyantól tudok elfogadni bármit, aki ugyanúgy biztosan nem tud semmit.
Nem tudni akarok hanem keresni.
És azt meg egyedül is lehet, sőt sokkal előnyösebb, mert nem lesz aki hátráltat. Ha megis van, akkor tiszta sor, hogy te magad vagy az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!