Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Olyan oldalt keresek, ahol...

Olyan oldalt keresek, ahol spirituális, ezoterikus elvbarátokkal tudnék eszmét cserélni. Eddig a spirit, és keresztenytars oldalakra találtam, de igazából egyik sem az, mint amilyenre én gondoltam. Ismertek ezoterikus társkereső oldalakat?

Figyelt kérdés

#lélektárs #Ezoterikus társkereső #Ezoterikus partnerkereső #Spirituális közösség #Ezoterikus klub
ma 16:19
 1/5 A kérdező kommentje:
Nem kifejezetten ezoretikus társkeresésre gondoltam. Csupán olyan emberekkel ismerkednék, akik szintén keresik hasonló gondolkodásúak ismeretségét, barátkozás, eszmecsere, a spirituális úton való tovább haladás céljából. /Tiszteletteljes kérésem, hogy Hit gyülekezete, Jehova tanúi ne keressenek, ez nem az az irány(zat), mint amerre én haladok./
ma 16:32
 2/5 anonim ***** válasza:
XDDD
ma 17:14
 3/5 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező, ez nem így működik.
ma 17:18
 4/5 anonim ***** válasza:

Mi nem így működik?

Beszélgetni szeretne hasonló témáról...Akkor hogyan működik? Magában beszéljen vagy mi?

Amugy kérdező sajnos nem tudok ilyet. Itt a gyakorin is rengeteg a troll meg ugye ki mit ért ezoteria meg spiritualitás alatt, szóval ez sztem így lenne máshol is.

Én az ilyen beszélgetésekről letettem, mert itt az ezo kategoriában is nagyon jol lehet látni hogy ahany ember annyiféle magyarázata lesz hirtelen a spirituális dolgoknak, és persze midnegyik a magáéra hiszi azt hogy igaza van.

Úgyhogy én pl egyedül keresek, mert biztosan nem tudok semmi és csak olyantól tudok elfogadni bármit, aki ugyanúgy biztosan nem tud semmit.

Nem tudni akarok hanem keresni.

És azt meg egyedül is lehet, sőt sokkal előnyösebb, mert nem lesz aki hátráltat. Ha megis van, akkor tiszta sor, hogy te magad vagy az.

ma 18:27
 5/5 anonim válasza:
Jó, de keresztény spirituális vagy? Vagy new age spirituális?
ma 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!