Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Olyan oldalt keresek, ahol...

Olyan oldalt keresek, ahol spirituális, ezoterikus elvbarátokkal tudnék eszmét cserélni. Eddig a spirit, és keresztenytars oldalakra találtam, de igazából egyik sem az, mint amilyenre én gondoltam. Ismertek ezoterikus társkereső oldalakat?

Figyelt kérdés

#lélektárs #Ezoterikus társkereső #Ezoterikus partnerkereső #Spirituális közösség #Ezoterikus klub
dec. 18. 16:19
1 2 3
 21/24 anonim válasza:

Nem értettelek félre, erre írtam csak a fentit :

"Pedig pl. nekem is már a tovább romló mentális egészségem múlik ezen, de én is félek elmenni sima neten talált látókhoz meg jósokhoz." , nem a beszélgetőtárs keresésre . De értem, amit írsz, hiszem, hogy meg fogod találni , akivel tudsz ezekről beszélgetni.

jan. 8. 21:08
 22/24 anonim ***** válasza:

Jah ok

Akkor ehhez is csak a szerencse kell hogy találj valakit

Abból nekem sosem volt.

jan. 8. 21:28
 23/24 modder151 ***** válasza:
52%

Nem létezik ilyen oldal. Meg is okolom: Sehol nincs elfogadás, emiatt csak addig foglalkoznak veled, míg egyetértesz azzal a vonallal, amit képviselnek. Ez meg így nem spiritualitás, hanem vallás, vagy egyszerű követés.

A spirituális ember az egyetemes igazságokat keresi, empirikus tapasztalatokra építkezik, az emberiség és a bolygó előnyös működéséért tesz, és képes elfogadni más nézőpontját- illetve én elfogadom, legfeljebb azt mondom rá, hogy hülyeség ezért és ezért (mert a pofon néha többet segít, mint a simogatás).

Emberi/ szociális nézőpontból ez egy magányos dolog, ugyanakkor nem figyelmen kívül hagyandó, hogy egy spiri az nem horizontálisan (emberileg) hanem vertikálisan kíván előrébb lépni és többet tudni azért, hogy minden szinten többé (önmagává) váljon.

"Átlag" emberekkel nemigen lehet ilyen témákról beszélgetni, mert egyszerűen túlságosan el vannak foglalva a látható világ zajlásával, és persze két fizetés között ki törődik ilyen láthatatlan, megfoghatatlan dolgokkal? :)

Anno magam is kerestem ilyen csoportot, egyéneket. Nem leltem. Ha bárakárkinek van ilyen jellegű kérdése, üzenetben megkereshet, segítek, mint felelbarátnak, mert néha igenis jó, ha valaki más szemével lát az ember, nameg tapasztaltam milyen keserves és/vagy időigényes tud lenni, ha mindenre 'egy'magadnak' kell rájönni.

jan. 18. 19:18
 24/24 anonim ***** válasza:

23 nektek van ám egy kérdésem

Ki akartam írni ide, de hosszú meg nagyon sok itt a troll válaszadó úgyhogy letettem róla.

Meg nekem ténylegesen hozzáértő személy kellene, nem csak olyan aki olvas itt anélkül hogy bármennyire is benne lenne a témában(én is ilyen vagyok, én sem értek hozzá)

Majd kiírom egyszer, ha lesz hozzá lelki erőm és ránézhetsz

jan. 19. 00:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!