Olyan oldalt keresek, ahol spirituális, ezoterikus elvbarátokkal tudnék eszmét cserélni. Eddig a spirit, és keresztenytars oldalakra találtam, de igazából egyik sem az, mint amilyenre én gondoltam. Ismertek ezoterikus társkereső oldalakat?
"9" Grimfox.
Köszönöm az érdemi válaszodat!
Megtisztelő, hogy ilyen hosszú és részletes választ írtál, hogy ennyi időt szántál rám.
Sajnos az ismeretségi körömben nem igazán találtam ilyen embereket. Maximum addig a szintig, hogy "hmmm, ez érdekesen hangzik, akár még érdekelhet is engem, mesélj többet róla.." :)
Egyébként megkérdezhetem , hogy milyen irányzatot képviseltek?
Az már elég, ha nyitott az illető. Nem egy nap alatt fog összejönni a dolog amúgy sem. Ha 10 érdeklődő ismerősöd közül egy is tovább foglalkozik a témával, máris ketten vagytok, és az ismerősöd ismerőseit is körbe lehet kérdezni.
Én mágia, okkultizmus(nem a démonos kísértetes fajta), miszticizmus, és hasonló területeken szeretek mozogni, de majdnem mindenevő vagyok, ha csak az érdeklődés szintjét nézzük.
"Grimfox"
Próbáltam én sokszor... de több beszélgetés után annyi jött le, hogy "húúú ez tök érdekes, mesélj ilyeneket máskor is.."
Aztán ez a kategória elfogyott, magától.
Aztán volt a naív rámcsodálkozó, 2-3 ilyen témájú beszélgetés után, megkérve engem : "légy a Tanítóm, a Mesterem." Az azért részemről bátor bevállalás lett volna. :))
Szóval az e fajta kísérleteim kudarcba fulladtak. Sajnos.
Az irányvonalat konkrét néven értettem.:) Vagy így nem tudnád megnevezni?
OK Grimfox, vettem.
Kicsit így vagyok ezzel én is. Olyan érzésem van, hogy igazában nem férek be egyik irányzatba sem. Úgyhogy teljesen megértelek.
Köszönöm a válaszaidat! :)
Nem pont erre van a gyakori ezen része?
Pont itt lehetne találni elvileg ilyen embereket
Ha spirituális “vezetőt” keresel, akkor szólj legyszi ha találtál mert azt én is kb másfél éve keresek már(neten is rengeteget) de abszolút semmi sikerem nem volt ennyi idő alatt...
Pedig nem is hosszú “kapcsolatot” keresek vele, csak egy dolgot megbeszélni, ami miatt kb nem tudom folytatni az életet sem, amíg nem beszéltem át ezt
Szóval ha találsz valakit, vagy valakiket akkor legyszi szólj nekem is.
17 de jól hangzik ez...
Akkor ha valaki tényleg egy olyan tapasztalt személlyel szeretne beszélni aki spirituális irányból tud megközelíteni egy élethelyzetet, akkor az mondjon le erről?
Pedig pl. nekem is már a tovább romló mentális egészségem múlik ezen, de én is félek elmenni sima neten talált látókhoz meg jósokhoz.
De ez amit írsz hogy asztrális oldalról majd megkárosít...
Szomorú hogy ennyit nem lehet elintézni az életben tényleg...
Szia 18 ! Több, mint harminc év tapasztalatából "beszélek " , nagyon sok ezzel foglalkozót ismerek .
A valódi, igazán nagy tudású emberek ritkán vannak a "rivaldafényben " és nem véletlenül , ezért nehezen is találhatsz rájuk. Durva dolgokról is tudok, amiket valószínű nem is hinnél, ezért nem is mesélek róla, de egyébként sem foglalkozom, tudatosan túl sokat a negatív dolgokkal, max. .érintőlegesen vagy ha éppen szükség van arra, hogy egy gyors iránymutatást adjak valakinek / erre sem mindig kap engedélyt az ember /. Minden dolog, amire fókuszálunk, megsokszorozza magát, ezért nem mindegy, hogy a gondolatainkkal mit táplálunk. Nem könnyű ez, mert nagyon ébernek kell lenni. Főleg manapság, amikor a manifesztáció globálisan is felgyorsult. A romló mentális egészség oka, nagyon gyakran, a negatív entitás fertőzöttség / támadás, rosszabb eseteben a megszállás. Ha ilyennel mész nem megfelelő segítőhöz, még nagyobb a kockázat, ugyanis ezek pont az asztrális / 4. dimenziós / oldalról indulnak . Hosszan lehetne ezekről írni . Én nem vállalok tanítást , tisztítást és más gyakorlatot sem végzek másoknál. Kívánom, hogy megtaláld a jó segítőd Bármennyire nehéz, de nem reménytelen ! Valószínűleg nem a neten hirdetők között fogod, sajnos .. Gyógyulást kívánok, szeretettel ! :)
Oké hogy nem hirdetik magukat, de azért másfél év alatt, akkor határoztam el hogy ehhez kell valaki aki spirituális, már igazán találhattam volna valakit, aki tud segiteni. De semmi.
Szerintem kicsit félreértettél, nem tisztítást vagy beavatást vagy bármi ehhez hasonlót szeretnék.
Szimplán csak egy beszélgetést. De valóban olyannal aki ért ezekhez a témákhoz. Azért nem mondom konkrétan hogy mihez mert én magam sem tudom hogy ki lenne ehhez a legjobb.
Semmilyen kötést vagy “átok leszedést” nem szeretnék.
Csak olyat aki valóban spirituális és van tapasztalata és el tudok neki mondani egy részletes sztorit majd a végén kérdezni valamit... ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!