Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Akit már egyszer újraélesztett...

Akit már egyszer újraélesztettek, én miért érzek rajtuk fura kisugárzást?

Figyelt kérdés
Mi változik meg egy ilyen embernél?

dec. 23. 22:24
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Hogy fogalmaznad meg, milyenek ok? Mit erzel rajtuk?
dec. 23. 22:36
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez engem is érdekel
dec. 23. 23:00
 3/16 anonim ***** válasza:
70%
Mert már egyszer kiszálltak a testükből, csak amíg volt bennük életenergia, megmaradt a kapocs és a szívük újraindításával visszajöttek a testükbe. Más dimenziókból informálódtak közben, emiatt más a kisugárzásuk is, sokkal mélyebb lett az öntudatuk.
dec. 23. 23:07
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Sokkal jobb a dolgokra valo ráérzés.
dec. 24. 04:56
 5/16 anonim ***** válasza:
70%
Mert van valamiféle prekoncepciód velük kapcsolatban. Ha eléd állítanék 10 idős embert, akik közül 3 volt már újraélesztve, 7 pedig nem, nem tudnád megmondani, melyik 3 esett át rajta.
dec. 24. 05:18
 6/16 anonim ***** válasza:
70%
#5 Én is így gondolom.
dec. 24. 05:50
 7/16 anonim ***** válasza:
77%
Belemagyarázás.
dec. 24. 06:25
 8/16 anonim ***** válasza:
47%
Mert már voltak "odaát"?
dec. 24. 13:13
 9/16 anonim ***** válasza:
41%
Nekem is van ilyen fura érzésem az ujraélesztettekkel kapcsolatba.
dec. 24. 13:14
 10/16 Szervizmérnök úr ***** válasza:
14%

Gyakori az oxigénhiányos agykárosodás például, illetve kórházi statisztikák szerint nagyjából minden 10. esetben lehetségesek halálközeli hallucinációs élmények is.

Ebből sok esetben már úgy jön vissza az ember, hogy sérült az agya, nem lesz ugyanaz, mint korábban.

Valaki hívő lesz, bölcsen mosolyog a bajusza alatt, mert azt hiszi, hogy ő járt "odaát" és hülyének néz másokat, akik ezt nem hiszik el.

Ha nem szenvedett agykárosodást, akkor is lehetséges, hogy ilyen eset után jobban megbecsüli az életet.

Mert mondjuk rájött, hogy nem lesz több dobás.

Amikor én kerékpárral fejre álltam, koppantam az aszfalton, csak leállt a processzor egy időre.

Úgy érzékeltem, hogy azonnal pattanok fel, közben mások szerint ott voltam elterülve valameddig.

Azt a semmit nem tudod elképzelni, nem olyan, mint az alvás.

Nincsen semmi, ilyen lesz a halál is, megszűnik minden.

Célszerű erre felkészülni előre szerintem, nehogy meglepetés érjen valakit, aki mást várt. Jó vicc.

dec. 24. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!