Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Tőr zúz a kisfiam, hiperaktív...

Tőr zúz a kisfiam, hiperaktív vagy csak indigó a szentem?

Figyelt kérdés
Van wgy 6 éves kisfiam, összevissza tör zúz otthon, már minden vázát meg képet eldugtam a szekrénybe és jól be zártam. Nem merek semmit sem előlhagyni, mert összekeni lekvárral, mogyorókrémmel meg a piszkával a falakat. Állandóan visszabeszél, kioktató arogáns azt hiszi mindent jobban tud mindenkinél és megy a saját feje után, a társaival az óvodában is ugyanilyen. Már megnyugodtam volna, hogy hiperaktív a gyermekem és ritalinnal rendbe lehet tenni, ezt mondta az ovónéni. Azonban most találkoztam egy anyukával az óvodában, és nemrégen elmondta, hogy hogy az Ő kisfia is ilyen volt ám és nem kell félni, mert indigó a gyermek ! Rögtön rákerestem a neten és ténleg hasonlóan önfejű a drágám, nem akarom orvoshoz vinni ha nem kell, ti biztosan sokat tudtok a témában, szerintetek is indigó ?
2010. dec. 25. 21:29
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

Természetesen sosem bántottam a porontyomat, nem adtam még egy pofont sem, aki ezt nem tudja megérteni, annak nem volt soha gyermeke. Nagyon szeretem Őt. Egy indigó gyereket egyébként sem szabad bántani és tőrvénybe ütköző is.

Arra gondoltam, hogy talán rosszúl etetem, mit ehet egy indigó kisfiú ? Én még nem találkoztam ilyennel, lehet bizonyos ételfajtákat nem szabad nekik adni ? Milyenek az indigók, mondanátok róluk valamit ? Különleges odafigyelést igényelnek,azt tudom, de milyen speciális dolgokat kell biztosítani számukra?

2010. dec. 28. 20:14
 12/29 anonim ***** válasza:
25%

Figyeld meg a gyermekedet! Figyeld meg azt, hogy mikor lesz agressziv es miert?

Egy indigo gyermek a "feny kuldottje", tehat erdekes lenne, ha egy agressziv es brutalis cselekedett jellemezne.

A szeretet, a beke, a nyugalom lesz a jellemzoje. S hidd el, hogy nem torni fog, hanem elvonul es lecsendesedik, mivel egy fejlett lelek es a bolcsesseg jellemzi a viselkedeset.

Ebben a korban mar inkabb segitene es az elohagyott lekvart nem a szekrenyre kenne, hanem a helyere rakna!

Hiszen fejlettebb es okosabb, mint a tarsai, ezt ne felejsd el!

Nem artana felkeresned egy szakembert, ha nem vagy kepes elfogadni a gyermekedet, mint normalis gyermeket.

2010. dec. 29. 06:33
 13/29 anonim ***** válasza:
77%

neharagudj hogy ezt mondom, de szerintem nincs olyan, hogy hiperaktív gyerek. olyan meg főleg nincs, hogy indigó gyerek. CSAK neveletlen gyerek van. a hugom is ilyen volt, állandóan tört zúzott, mindenhol mindent szétdobált, mindent összekent mindennel és mindent elvett amihez nem szabadott nyúlnia. ez kb olyan 2 éves koráig ment, akkor aztán már a birkatürelmű anyukámnak is elege lett és egyszer-kétszer bizony kapott egy-egy füles vagy a fenekére a hugom. amilyen kezelhetetlen volt kicsinek olyan kezelhető lett 4 éves korára. az nem jó taktika hogy "nem üröm meg a gyereket, nem büntetem" mert ebből csak az lesz, hogy semmibe veszi az anyja szavát. szerintem orvoshoz sem kell vinni, írasd be úszásra. mi együtt is jártunk anno még úszni én 4től 14 éves koromig, megizmosodtam, lefogytam, magas lettem, és fegyelmet tanultam, pedig én is elég öntörvényű lány voltam mindig. a hugom 4-10 éves koráig úszot. kőkemény edzőnk volt, országos szinten mind2en diákolimpián 10. hely körül végeztünk nem is egyszer. 30 an úsztunk 2 sávban ezért nem lehettünk rosszak, az edző ha nem bírt velünk körbebukfenceztette velünk az uszodát, vagy ha lassan úsztunk a stopperórával, vagy a papucsával vágott minket fejbe, napi 4-4,5 km-t úsztunk és mindenki tudott viselkedni nem volt nyafogás, hogy fáradtvagyok etc.

szóval ahelyett, hogy eldugdosod a vázákat, inkább üss a kezére (nem nagyon nagyot) hogy megtanulja, hogy nem szabad és irasd be valamilyen sportra, hogy a fölös energiáit kitombolja.

2011. jan. 10. 19:24
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
Úristen,mik vannak?Még,hogy indigó.
2011. jan. 10. 20:06
 15/29 anonim ***** válasza:
67%
Szeretném megnézni ennek a gyereknek a horoszkópját. Talán találunk valami megoldást, mert ha így megy iskolába, nagyon sok bajod lesz vele. Az biztos, hogy valamit elrontottál a nevelésében. Egy indigó gyerek azért nem ilyen. Szereti, ha felnőttként kezelik, de nem tör zúz ok nélkül. Ird ide mikor született év hó nap óra perc.
2011. jan. 10. 20:25
 16/29 anonim ***** válasza:
68%

Egyértelműen hiperaktív.

A hiperaktivitás hátterében sokszor valamilyen érzékenység áll. Elég sok mindenre lehet érzékeny: az ételszínezékekre, a penészre, vagy bármire. Ha vannak amalgám fogtöméseitek, akkor cseréltessétek ki!

Tudom, nehéz az ilyen gyerekeket nevelni, és a gyógyszerek is csak ideiglenes megoldást jelentenek. De legyen kevés jól meghatározott szabály, amit mindig be kell tartani!

Kitartást a neveléshez; higgyétek el, ha felnő, akkor majd megtalálja a maga helyét!

2011. jan. 10. 23:01
 17/29 anonim ***** válasza:
100%
ez már nagyon unalmas, találj ki más idegőrlő kérdést légyszi.
2011. jan. 10. 23:02
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
Ez sima genetika: szar szülőknek indigó gyerekük lesz...
2011. jan. 11. 02:42
 19/29 anonim ***** válasza:
100%

Pont itt a pont MÉG SOHA NEM ADTAM POFONT !!

Ha lehetek öszinte akkor most vagy holnap legyen az első :)

Mielött Ő teszimeg de az csak neked fog fájni !

2011. jan. 11. 02:52
 20/29 anonim ***** válasza:
100%

Azt hiszem, az emberi butaságánál nincs idegesítőbb.

Csak annyit mondok, hogy neked kár volt gyereket csinálni.

Milyen jó, hogy ezek szerint a gyerekek 80%-a indigó.. pedig csak arról van szó, hogy olyanok vállaltak gyereket akiknek nem kéne..

2011. jan. 11. 05:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!