Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek az Inteligen...

Mi a véleményetek az Inteligens tervezetség és a Szkeptikus társaság vitájáról?

Figyelt kérdés
[link] Mennyire képviseli a tudományt a Szkeptikus Társaság illetve mennyire hiteles az ID? Kinek van igaza a vitában?
2010. dec. 21. 19:26
1 2 3 4 5
 21/45 A kérdező kommentje:

válasz írója 65%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 20:43

Te most hozzám,86%-hoz ,mindkettőnkhöz,vagy kihez beszélsz nem tiszta!? Mondjuk adok egy tippet ,"szólítsd le" ,azt akihez szólni szeretnél...

2010. dec. 23. 11:32
 22/45 anonim ***** válasza:

A válasz írója 43%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 21:45

Nem érdekel mit gondolsz, én voltam ott és én ismerem a tanárnőt szóval csak tudom mit csináltam, te...

2010. dec. 23. 15:51
 23/45 anonim ***** válasza:

"Ha valaki beleköt abba, hogy én tévedek, mert hiszek a szent könyvekbe, az olyan mintha én abba kötnék bele hogy egy tudós téved, mert hisz az érzékszerveinek."

Na várjál, és hogyan olvasod el a szent könyveket?

2010. dec. 29. 17:19
 24/45 anonim ***** válasza:

A kérdés nem arra vonatkozik, hogy jó-e az evolúció, hanem hogy érdemes-e vitázni egy politikai-vallási lobbicsoporttal tudományos kérdésekben.

A természettudomány jelenlegi állása szerint a darwini evolúcióelmélet adja a biológia rendszerek összefüggéseinek legátfogóbb magyarázatát, az ID pedig egy ad hoc feltevés, ami mindent megmagyaráz, de mindennek az ellenkezőjét is, jelenlegi állapotában semmit nem mond, kizárólag a darwinizmus kritikájaként értelmezhető.

Szóval az SzT a tuti jelen pillanatban.

2010. dec. 29. 17:28
 25/45 anonim ***** válasza:

Az Értem célja a vitával elsősorban a saját hitelességének az igazolása. Ez egy kettős játék a részükről. Amikor nem állnak szóba velük, akkor ideológiai elfogultsággal, cenzúrával vádolják az őket elutasító köröket.

Amikor szóhoz jutnak, akkor meg egyből azt látják igazolva, hogy ezzel az ID tudományossága lett elismerve.

Egy ilyen társasággal leállni vitatkozni igen veszélyes játék. Ezzel együtt -sajnos vagy szerencsére-, az SzT nem egy magas szintű akadémikus tudóstársaság, inkább egyfajta hobbi és lobbi csoport. Ha valaki ők még beleférnek egy ilyen vitába.

2010. dec. 29. 17:33
 26/45 anonim ***** válasza:

Szkeptikus társaság...Én csak azt nem értem,mi a bánatnak foglalkozik egy társaság olyasmivel,amiben nem hisz??

Normális ember azzal foglalkozik,amiben hisz,ami érdekli.Ez a társaság tehát nem normális, így aztán az ő véleményük biztos,hogy engem nem is érdekel!

Az intelligens tervezettségben viszont lehet valami...

2010. dec. 29. 17:36
 27/45 A kérdező kommentje:
SzT számomra,nem ezért hiteles. Sokkal inkább azért,mert olyan témába is belekötött amiben nem volt jártas. Csak ezért kérdeztem,mennyire jártas a Darwinizmusban.
2010. dec. 29. 18:21
 28/45 A kérdező kommentje:
bocsánat,hiteltelen. Hiteltelen,mert a Homeopátiába pl.: úgy kötött bele,hogy alapjáraton sem értett hozzá. Nem a Homeopátiát védem,csak értetlenkedem,hogy egy magát Magyarország meghatározó szkeptikusainak mondó társaság,akire figyelni kéne,mért nem tud hiteles maradni...
2010. dec. 29. 18:23
 29/45 anonim ***** válasza:

"Normális ember azzal foglalkozik,amiben hisz,ami érdekli."

Amiben hisz? Vagy ami érdekli? Szerintem ennek a gondolatmenetnek menj neki még egyszer.

"Az intelligens tervezettségben viszont lehet valami..."

Rossz hírem van. Az IT az ideje bő 95 százalékában a darwinizmus (amiben amúgy nem hisz) kritizálásával foglalkozik.

Ők sem normálisak az értékrended szerint.

"úgy kötött bele,hogy alapjáraton sem értett hozzá. "

Szerintem Hraskó Gábor, Szilágyi András, és Falus András is releváns kritikát fogalmazott meg több fórumon is a homeopátiával kapcsolatban. Ha pedig tévednek, akkor várják a kritikát.

Attól tartok itt egy klasszikus csapdába megyünk bele. MINDENT ők sem tudnak a homeopátiáról. A valódi kérdés az, hogy ELEGET tudnak-e.

2010. dec. 29. 18:56
 30/45 A kérdező kommentje:
Szerintem az nem tudnak ELEGET a Homeopátiáról. De én nem írok nekik kritikát erről,az az ő dolguk,hogy utána nézzenek...
2010. dec. 29. 19:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!