Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Boszorkány vagyok, kéne egy...

Boszorkány vagyok, kéne egy tanár, van valaki?

Figyelt kérdés
2010. dec. 14. 14:01
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
0%
Nem fogsz találni tanárt mert boszorkányok nem léteznek. Ez mind mese. Nem tudom elképzelni, h értelmes emberek, h gondolhatják magukat boszorkánynak o.o Sztem te csak unatkozol és nem tudsz mit kezdeni az időddel. Lógj a barátaiddal (ha vannak), ne ilyen hülyeséggel foglalkozz. Sztem te túlreagálsz egy filmet, és most songokunak érzed magad, hiába káméhámézol rá arra a villanykörtére, az ég világon nem történik semmi. Ez csak az agyad szüleménye, aminek valószínűleg lelki probléma ad okot (plafonon vannak az idegeid - vmelyik kommentedben láttam - ami lelki zavart okozhat). És attól még, h más is boszorkánynak képzeli magát, ami csak alád adja jobban a lovat, még mélyebbre süllyedsz majd ebben a hóbortba. Boszorkányok nincsenek, te sem vagy az, boszorkány tanár sincs. A boszorkányság csak egy "kultusz" minden hókuszpók nélkül, ugyan úgy ahogy a hoodoo is az.
2010. dec. 14. 19:37
 32/44 anonim ***** válasza:
Ja még annyit, ha megengedsz, a leírtaktól függetlenül én megértem, h tartozni akarsz vhova, különlegesnek akarod magad érezni. De hidd el ez nem fog segíteni, csak önámítás lesz a többi bohóccal együtt. Jópofa dolog mindenféle ökörséget csinálni (itt a rituálékra gondolok), de csak játék szintjén. Ha már el is hiszed akkor baj van. Csak ennyit akartam.
2010. dec. 14. 19:42
 33/44 A kérdező kommentje:

Pot az a baj, hogy nem tudom elhinni...mellesleg nem rituálékra gondolok...ezért nem bírom annyira a wiccát...mert olvastam wixxakönyvet és ilyen rituális hókuszpókusz...inkább meditációs gyakorlatok érdekelnének

22/L nem kaptam meg a leveled :( nem tudom jól írtam-e elöbb a címet: ujitas@citromail.hu

2010. dec. 14. 19:44
 34/44 anonim válasza:

igen erre irtam

akkor ird le te ide és felveszlek: mortycia@velvet.hu

2010. dec. 14. 20:13
 35/44 A kérdező kommentje:
Megírtam köszi:)
2010. dec. 14. 20:23
 36/44 anonim ***** válasza:
indíts nyugodtan fejlődés blogot :) Láttam már ilyet :)
2010. dec. 14. 21:52
 37/44 A kérdező kommentje:
Igazából nem rossz ötlet a fejlődés blog, de nem ebben a témakörben, hamar a körmömre koppintana az egyik oldal, ha ilyeneket csinálnék...
2010. dec. 14. 22:07
 38/44 anonim ***** válasza:
44%

Én ezt egyszerűen nem hiszem el.

Egyre embergyűlölőbb leszek ettől az oldaltól.

Hogy tudsz abban hinni, hogy boszorkányképességeid vannak? Ez.. ez egyszerűen... wtf?

A 21-edik században élünk, az univerzum legnagyobb titkainak nyitját feszegetjük, és ilyenekben hiszel?

Ami neked van, az max. pszichológiai probléma vagy jelenség.

2010. dec. 14. 22:44
 39/44 anonim ***** válasza:
Azt meg lehet tudni, hogy hány éves vagy, mivel foglalkozol, és hasonlók? Tényleg, nagyon érdekel!
2010. dec. 15. 08:43
 40/44 anonim ***** válasza:
0%
Ha lesz fejlődésblogod, fossá fogom spamelni.
2010. dec. 15. 09:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!